H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Ve ısınmayan telefon düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Aradığım telefon özellikleri ; - 2000 TL'den aşağı. - Isınmayan telefon. - Android. - Kasmayan, takılmayan telefon. Yokmu öneri.
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Ve ısınmayan telefon düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Aradığım telefon özellikleri ; - 2000 TL'den aşağı. - Isınmayan telefon. - Android. - Kasmayan, takılmayan telefon. Yokmu öneri.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #2 Kasmayan, ısınmayan Android telefon yoktur.
pcpat44 Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 155 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #3 LG G4 1250 TL civarı fiyatlara internete bulunuyor. Bende almayı düşünüyorum.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 4 Ağustos 2016 #4 Hesap Kullanılmıyor dedi: Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Ve ısınmayan telefon düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Aradığım telefon özellikleri ; - 2000 TL'den aşağı. - Isınmayan telefon. - Android. - Kasmayan, takılmayan telefon. Yokmu öneri. Genişletmek için tıkla... Apple iPhone SE 16GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı . Bu bence çok iyi .
Hesap Kullanılmıyor dedi: Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Ve ısınmayan telefon düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Aradığım telefon özellikleri ; - 2000 TL'den aşağı. - Isınmayan telefon. - Android. - Kasmayan, takılmayan telefon. Yokmu öneri. Genişletmek için tıkla... Apple iPhone SE 16GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı . Bu bence çok iyi .
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.319 Makaleler 7 Çözümler 31 4 Ağustos 2016 #5 Android bölümüne iPhone öneriyorsun!!
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #6 Vaktin var ise Asus Zenfone 3, Lenovo Vibe P2 gibi yeni nesil 14nm üretim sürecinden geçen işlemci soketine sahip modelleri bekle derim.
Vaktin var ise Asus Zenfone 3, Lenovo Vibe P2 gibi yeni nesil 14nm üretim sürecinden geçen işlemci soketine sahip modelleri bekle derim.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #7 ÖzgürS dedi: Vaktin var ise Asus Zenfone 3, Lenovo Vibe P2 gibi yeni nesil 14nm üretim sürecinden geçen işlemci soketine sahip modelleri bekle derim. Genişletmek için tıkla... Bu arada 14nm nedir ? LG G4'de bakabilirim. LG V10 nasıl arkadaş önerdi.
ÖzgürS dedi: Vaktin var ise Asus Zenfone 3, Lenovo Vibe P2 gibi yeni nesil 14nm üretim sürecinden geçen işlemci soketine sahip modelleri bekle derim. Genişletmek için tıkla... Bu arada 14nm nedir ? LG G4'de bakabilirim. LG V10 nasıl arkadaş önerdi.
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #8 Hesap Kullanılmıyor dedi: Bu arada 14nm nedir ? LG G4'de bakabilirim. LG V10 nasıl arkadaş önerdi. Genişletmek için tıkla... İthalatçi garantili Samsung Galaxy Note 5'e bakabilirsiniz Hala güncel ve güçlü bir telefon.
Hesap Kullanılmıyor dedi: Bu arada 14nm nedir ? LG G4'de bakabilirim. LG V10 nasıl arkadaş önerdi. Genişletmek için tıkla... İthalatçi garantili Samsung Galaxy Note 5'e bakabilirsiniz Hala güncel ve güçlü bir telefon.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #9 Bir bakarım AVM'lerdeki deneme cihazlarına teşekkür ederim.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 4 Ağustos 2016 #10 N5, S7, S6 14nm ile üretilmiş ve ısınmayan telefonlar ama kasası sadece metal ve camdan üretildiğinden dolayı ısıyı diğer telefonlara göre daha çok iletiyor. Bu yüzden ısınmış hissi yaşamanız muhtemel.
N5, S7, S6 14nm ile üretilmiş ve ısınmayan telefonlar ama kasası sadece metal ve camdan üretildiğinden dolayı ısıyı diğer telefonlara göre daha çok iletiyor. Bu yüzden ısınmış hissi yaşamanız muhtemel.