Isınmayan Telefon Önerisi

NOTE 2 bile kasmayan ısınmayan bir cihaz iken sen nasıl böyle saçma sapan konuşursun? Htc one M9 bile o çok övdüğünüz iphone 6 dan az ısınıyor. Düşünün ve öyle gelin.
Ne diyorsunuz anlamadım. Arkadaş gayet haklı. İsterse Note 10 olsun, sonuçta bunlar Android cihazlar. Elbette bir şekilde ısınırlar. Kesin takılır demiyorum, ama ısınırlar elbet.
 
Ne diyorsunuz anlamadım. Arkadaş gayet haklı. İsterse Note 10 olsun, sonuçta bunlar Android cihazlar. Elbette bir şekilde ısınırlar. Kesin takılır demiyorum, ama ısınırlar elbet.[/QUOTE/

Android, telefonu aşırı yoran bir işletim sistemidir. Ne kadar çok RAM olursa o kadar çok kullanır. Aynı şey işlemci için de geçerli. Bir de işin içine bazı markaların arayüzleri girerse telefonu daha fazla yorar. İşte bu yüzden her Android telefon belli bir süreden sonra kasmaya başlar.
NOTE 2 bile kasmayan ısınmayan bir cihaz iken sen nasıl böyle saçma sapan konuşursun? Htc one M9 bile o çok övdüğünüz iphone 6 dan az ısınıyor. Düşünün ve öyle gelin.

Note 2 neredeyse sorunsuz bir cihaz,
haklısın ama Note 2 geçmişte kaldı. Sen bizden güncel bir cihaz önermemizi istemiyor musun?
Bu arada ben iPhone 6'yine hiçbir yerde övmedim. Sorunsuz bir cihaz olduğunu da düşünmüyorum. Hatta yakında bir sorunu hakkında konu açmayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı