Kaliteli bir iskambil destesi arıyorum. biraz araştırma yaptım ama tam anlayamadım. Uspcc'nin kartlarına güzel, yeterli diyorlar. Üst düzey kart numaraları için istiyorum. Bunları yapabileceğim deste arıyorum.
Hocam bicycle dışına çıkmazsanız model değişikliği çok olmuyor kağıt kalınlığı gibi şeyler değişmiyor bicycle farklı modellerde sadece koleksiyon üzerine kurulu.
Hocam o zaman bicycle standart en iyi seçim olabilir şimdi gidip big magice baksanız elinde bicycle standart var başka bir sihirbazada bakarsanız aynısı diğer desteler genelde koleksiyon için oluyor ya da cardistyler alıyor yani bugün 5 milyon kişiye ilizyon yapacak bir sihirbazda olsan elinde bicycle standartla çıkarsın ama sihirbazlık ya da diğer adıyla ilizyon shuflle vb. şeyler yapacaksan bicycle standart al ama eğer sadece hareket yapacağım diyorsan örnek faro shuffle deck flip ya da dribble vb. şeyler için öyle elim bir şeyle uğraşssın tarzındaysan istediğin desteyi al hangisi hoşuna gidiyorsa alabilirsin ama burada bütçede önemli tabii ki de.