İskambil deste önerisi

efsair

Hectopat
Daha fazla  
Kaliteli bir iskambil destesi arıyorum. biraz araştırma yaptım ama tam anlayamadım. Uspcc'nin kartlarına güzel, yeterli diyorlar. Üst düzey kart numaraları için istiyorum. Bunları yapabileceğim deste arıyorum.

Bunları buldum ama iyi mi bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-12-22-29-14-499_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-07-12-22-29-14-499_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-07-12-22-28-57-111_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-07-12-22-28-57-111_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 29
HB ya da amazon satıcılı degılse alma. 600 kusurlere dusmesını bekle. Spesıfık bır desteye takmadıysan da 400-500'lere dusen farklı tarzdakı destelerı kovala. Bıcycle ıyıdır.

Hocam bicycle standartdan şaşma derim. Ayrıca ne için kullanıcaksınız bunu ilizyon sihirbazlık vs. ?
HB ya da amazon satıcılı degılse alma. 600 kusurlere dusmesını bekle. Spesıfık bır desteye takmadıysan da 400-500'lere dusen farklı tarzdakı destelerı kovala. Bıcycle ıyıdır.
Hocam kart numaraları shuffle vb. şeyler için. Neden farklı satıcılardan almayayım hocam?

Hocam kart numaraları shuffle vb. şeyler için. Neden farklı satıcılardan almayayım hocam?

Hocam o zaman bicycle standart en iyi seçim olabilir şimdi gidip big magice baksanız elinde bicycle standart var başka bir sihirbazada bakarsanız aynısı diğer desteler genelde koleksiyon için oluyor ya da cardistyler alıyor yani bugün 5 milyon kişiye ilizyon yapacak bir sihirbazda olsan elinde bicycle standartla çıkarsın ama sihirbazlık ya da diğer adıyla ilizyon shuflle vb. şeyler yapacaksan bicycle standart al ama eğer sadece hareket yapacağım diyorsan örnek faro shuffle deck flip ya da dribble vb. şeyler için öyle elim bir şeyle uğraşssın tarzındaysan istediğin desteyi al hangisi hoşuna gidiyorsa alabilirsin ama burada bütçede önemli tabii ki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı