İskambil kağıdıyla yakalanmak

2pacshakur

Hectopat
Arkadaşlar bugün öğle arasında 4 arkadaş pişti oynuyorduk tabii ki ortada para falan söz konusu değildi. Nöbetçi öğretmen gördü kartları isim numara alıp ilgili müdür yardımcısına götürdü müdür yardımcısı fazla kızmadan ciddi bir disiplin suçu olduğunu söyledi sınıf öğretmeninin ismini alıp çıkabilirsiniz dedi. Bugün tutanak için falan çağırmadılar savunma kağıdı falan yazamıyor muyum ben? Yarın çağırabilirler mi acaba bilgisi olan var mı?
(Okulda itibarımız iyi içimizdeki arkadaş okul birincisi onun durumu benimkinden daha kötü)

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre okulda kart oyunları, okey, tavla gibi oyunlar kumar olarak geçiyor. Ve ciddi bir disiplin suçu. Ne zaman çağırırlar bilmiyorum ama çağırırlarsa da pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Okuldaki itibarınızın iyi olduğundan bahsetmişsiniz zaten. Onun bir artısı olacaktır.

Parasız oynasanız bile kumar olarak geçiyor maalesef okul için. Disiplin cezası alıp almayacağınız da okulunuza bağlı. Belki velinize söylerler belki de disiplin cezası verirler, bilemeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı