İŞKUR çıktı diyenler ne demek istiyor?

cexy

Centipat
Daha fazla  
Bu KYK burslarının açıklanmasından sonra sosyal medyada hep “işkur çıktı 😎” yazıları görmeye başladım galiba iş gibi bir şey ne demek bu? Hiç bulamadım internette.

İŞKUR Gençlik Programından bahsediyorlar. Kura usulü iş çekilişi yapılıyor, belirli bir ücret karşılığında gençler rahat ve zorlayıcı olmayan işlerde görevlendiriliyor. Hem istihdam sağlanıyor hem de gençler para kazanıyor bir yandan okullarına, hayatlarına devam ederken. Ağır, tehlikeli ve çok tehlikeli olarak sınıflandırılan işlerin yanı sıra temizlik işlerinde de görev veremiyorlar.

Umarım üniversite öğrencisi değilsindir. Kura üzerine başvuranlardan çekiliş yapılır (Başvuru için belli şartlar vardır), çekilişi kazananlar gerekli evraklarla başvurularını yapar ve üniversite içinde iş verilir. Bir çok alanda iş var ve harçlığını çıkarabilirsin. Ayrıca iş günleri ders programına göre yapılıyor.

İŞKUR gençlik programından bahsediyorlar. Kura usulü iş çekilişi yapılıyor, belirli bir ücret karşılığında gençler rahat ve zorlayıcı olmayan işlerde görevlendiriliyor. Hem istihdam sağlanıyor hem de gençler para kazanıyor bir yandan okullarına, hayatlarına devam ederken. Ağır, tehlikeli ve çok tehlikeli olarak sınıflandırılan işlerin yanı sıra temizlik işlerinde de görev veremiyorlar.

Umarım üniversite öğrencisi değilsindir. Kura üzerine başvuranlardan çekiliş yapılır (başvuru için belli şartlar vardır), çekilişi kazananlar gerekli evraklarla başvurularını yapar ve üniversite içinde iş verilir. Birçok alanda iş var ve harçlığını çıkarabilirsin. Ayrıca iş günleri ders programına göre yapılıyor.

Cevaplar için teşekkürler, neden üniverşste öğrencisi olmayayım? Başvuru zamanı geçti mi arkadaşlar peki. Benim bir part time işim var ama eğer bahsettiğiniz iş daha karlı ve yorucu değilse okuluma uygun olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı