22teknoloji
Hectopat
Mesela bir iş ilanı var, ilanda sadece kriterler var. İş veren kişi ne iletişim numarası bırakmış ne adres bilgisi. İlla İŞKUR'a kayıt mı olmak lazım başvuru yapmak için?
İşkur'a kayıt olduğumda iş arayan olarak mı gözükeceğim yoksa sadece istediğim kafama yatan ilanlara mı başvuracağımİŞKUR'a kayıt olarak kendinin tüm bilgilerini sisteme giriyorsun ve başvuru yaptığında senin bilgilerine göre sana dönüş yapılıyor vs.
İsterseniz iş arayan olarak ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.İşkur'a kayıt olduğumda iş arayan olarak mı gözükeceğim yoksa sadece istediğim kafama yatan ilanlara mı başvuracağım
İşkur üzerinden başvuracağım için sicilime işlenecek mi ? 4 5 ay çalışacağım sonra bıraktıktan sonra başka işe girmek istersem geçmişime bakıp kısa süre çalıştığım için sıkıntı olur mu ?İsterseniz iş arayan olarak ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.
O kadarını bilmiyorum İŞKUR üzerinden hiç işe girip ayrılmadım.İşkur üzerinden başvuracağım için sicilime işlenecek mi ? 4 5 ay çalışacağım sonra bıraktıktan sonra başka işe girmek istersem geçmişime bakıp kısa süre çalıştığım için sıkıntı olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.