3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 6 Mart 2021 #121 Cingöz Recai dedi: Neden dostum Müslümanlığı kanıtladığı için mi? Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Temel biyoloji bilgisinden yoksun bir şekilde daha evrimi öğrenmeden çürüttüğünü iddia eden bir kanal. Niye izlesin?
Cingöz Recai dedi: Neden dostum Müslümanlığı kanıtladığı için mi? Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Temel biyoloji bilgisinden yoksun bir şekilde daha evrimi öğrenmeden çürüttüğünü iddia eden bir kanal. Niye izlesin?
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #122 Memolii7 dedi: Niye çarpıtıyorsunki? İki tarafında rızası olunca cinsel ilişkiye girmenin neyi kötü? Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben sokakta 500 kişiye soriyim hepsinin rızası olsun hepsiyle cinsel ilişkiye gireyim
Memolii7 dedi: Niye çarpıtıyorsunki? İki tarafında rızası olunca cinsel ilişkiye girmenin neyi kötü? Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben sokakta 500 kişiye soriyim hepsinin rızası olsun hepsiyle cinsel ilişkiye gireyim
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 6 Mart 2021 #123 359149 dedi: Aynen aynen. Temel biyoloji bilgisinden yoksun bir şekilde daha evrimi öğrenmeden çürüttüğünü iddia eden bir kanal. Niye izlesin? Genişletmek için tıkla... Dostum o videoyu tam izlememişsin.
359149 dedi: Aynen aynen. Temel biyoloji bilgisinden yoksun bir şekilde daha evrimi öğrenmeden çürüttüğünü iddia eden bir kanal. Niye izlesin? Genişletmek için tıkla... Dostum o videoyu tam izlememişsin.
caglarcar Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 321 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Mart 2021 #124 mustaine dedi: Bu tabiatta adı geçen hiçbir şey sorgulanmaktan muaf değildir. @caglarcar Genişletmek için tıkla... Yani beni etiketlemen ne alaka? Ben sorgulamayın mı dedim. Daha okuduğunu anlayamayan bir gençlik var vay halimize...
mustaine dedi: Bu tabiatta adı geçen hiçbir şey sorgulanmaktan muaf değildir. @caglarcar Genişletmek için tıkla... Yani beni etiketlemen ne alaka? Ben sorgulamayın mı dedim. Daha okuduğunu anlayamayan bir gençlik var vay halimize...
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #125 Cingöz Recai dedi: 2 videosunu izlesen bütün dinleri kapak ediyor. Genişletmek için tıkla... O da yanlış. İnsanların inançlarına saygı duymak gerekir. Ah! Doğru, unutmuşum. İslam hoşgörü diniydi. Kusura bakma benim hatam.
Cingöz Recai dedi: 2 videosunu izlesen bütün dinleri kapak ediyor. Genişletmek için tıkla... O da yanlış. İnsanların inançlarına saygı duymak gerekir. Ah! Doğru, unutmuşum. İslam hoşgörü diniydi. Kusura bakma benim hatam.
Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 6 Mart 2021 #126 Cingöz Recai dedi: 2 videosunu izlesen bütün dinleri kapak ediyor. Genişletmek için tıkla... Onların ajanstan oyuncular, ayrıca değiller diyelim zaten gerçek bir ateist böyle basit şeylerle müslüman olmaz.
Cingöz Recai dedi: 2 videosunu izlesen bütün dinleri kapak ediyor. Genişletmek için tıkla... Onların ajanstan oyuncular, ayrıca değiller diyelim zaten gerçek bir ateist böyle basit şeylerle müslüman olmaz.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 6 Mart 2021 #127 Lezize dedi: Tamam o zaman ben sokakta 500 kişiye soriyim hepsinin rızası olsun hepsiyle cinsel ilişkiye gireyim Genişletmek için tıkla... Rızası varsa gir, sonuçlarına katlanacaksın ama.
Lezize dedi: Tamam o zaman ben sokakta 500 kişiye soriyim hepsinin rızası olsun hepsiyle cinsel ilişkiye gireyim Genişletmek için tıkla... Rızası varsa gir, sonuçlarına katlanacaksın ama.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #128 caglarcar dedi: Yani beni etiketlemen ne alaka? Ben sorgulamayın mı dedim. Daha okuduğunu anlayamayan bir gençlik var vay halimize... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın size yazacağım yazıya etiketleyecektim ama düzenleme yaparken yanlışlık olmuş. Yanlış yere yapıştırmışım
caglarcar dedi: Yani beni etiketlemen ne alaka? Ben sorgulamayın mı dedim. Daha okuduğunu anlayamayan bir gençlik var vay halimize... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın size yazacağım yazıya etiketleyecektim ama düzenleme yaparken yanlışlık olmuş. Yanlış yere yapıştırmışım
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 6 Mart 2021 #129 mustaine dedi: O da yanlış. İnsanların inançlarına saygı duymak gerekir. Ah! Doğru, unutmuşum. İslam hoşgörü diniydi. Kusura bakma benim hatam. Genişletmek için tıkla... Saygı duymuyor mu? Memolii7 dedi: Onların ajanstan oyuncular, ayrıca değiller diyelim zaten gerçek bir ateist böyle basit şeylerle müslüman olmaz. Genişletmek için tıkla... Kanıt sunulursa kabul ederim diyor kanıtı görünce iman ediyor.
mustaine dedi: O da yanlış. İnsanların inançlarına saygı duymak gerekir. Ah! Doğru, unutmuşum. İslam hoşgörü diniydi. Kusura bakma benim hatam. Genişletmek için tıkla... Saygı duymuyor mu? Memolii7 dedi: Onların ajanstan oyuncular, ayrıca değiller diyelim zaten gerçek bir ateist böyle basit şeylerle müslüman olmaz. Genişletmek için tıkla... Kanıt sunulursa kabul ederim diyor kanıtı görünce iman ediyor.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 6 Mart 2021 #130 Cingöz Recai dedi: Dostum o videoyu tam izlememişsin. Genişletmek için tıkla... 3 kere içindeki tüm yanlışları ayıklamak için izledim. Daha ilk 2-3 dakikadan 5 yanlış buldum. Devamını siz düşünün.
Cingöz Recai dedi: Dostum o videoyu tam izlememişsin. Genişletmek için tıkla... 3 kere içindeki tüm yanlışları ayıklamak için izledim. Daha ilk 2-3 dakikadan 5 yanlış buldum. Devamını siz düşünün.