İşlem yapılmamasına rağmen Trendyol'dan gelen adres değişikliği kodu

KREARON

Centipat
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
218
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
10-15 dk önce tymilla diye bir yerden Trendyol milla adres değişikliği için diye bir kod geldi. Müşteri hizmetlerine yazdım numara verdi oradan bilgi alın dedi.

Sanırım bu trendyolmilla farklı bir uygulama. Ben hayatımda bunu kurmadım bile telefona. Trendyol'dan baktığımda benden hariç başarısız giriş veya başarıli giriş yapanda yok. Böyle durum yaşayan var mı? Zaten güvenilir bulmadığım için Trendyol'u 6-7 aydır Hepsiburada kullanıyorum.
 
Bende bilemiyorum ama Trendyol Milla'nın sitesinden bak senin adına hesap açılmış mı diye bakmanı öneririm.

Hocam dediğim gibi hesabım yok. Şimdi durduk yere niye üye olayım? Zaten bu tip muhabbetlerden dolayı Hepsiburada kullanıyorum aylardır. Kime sattılar acaba bilgileri ucuza gitmişizdir kesin yine.

Böyle bilgi verdi müşteri temsilcisi. Benim anlamadığım adam üye olurken benim telefonu yazdı diyelim bana gelen kodu girmeden nasıl benim telefon numaram onaylanıyor da, sonra adres değişikliği benim telefona kod geliyor? Bunun için telefon numaramın kişinin hesabında onaylanmış olması lazım.

Anlamadım vallahi. Kartımdan para çekilmediği için üstelemedim. Şu sıralar çalıntı kart hırsızları bin tane dalavere çeviriyor bu da onlardan olabilir. Hepsiburada'dan devam.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240514-203059_Trendyolmilla.jpg
    Screenshot_20240514-203059_Trendyolmilla.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı