Arkadaşlar laptopumda bir sorun var. Isınınca mı artık bilemedim Roblox'da bile kasıyor. Sebebini görev yöneticisinden buldum. İşlemcim 0.39 GHz'de takılıyor sonra düzeliyor. Ama çoğu oyunda da oluyor. Valorant'ta da oluyor, LoL'de de, sorunu nasıl çözebilirim?
Termal macunları yeniledin mi ve çok ısınıyor mu?
Benim işlemcinin temel hızı 1.80GHz ama ben Turbo Boost yaptığım için 3.80 GHz kadar bazen çıkıyor.
Roblox'da da 60 FPS 58 57 FPS falan oluyor hatta şu an GTA 5 indiriyorum
Senin sorunun ısınma da olabilir kardeşim.
Arkadaşlar laptopumda bir sorun var. Isınınca mı artık bilemedim Roblox'da bile kasıyor. Sebebini görev yöneticisinden buldum. İşlemcim 0.39 GHz'de takılıyor sonra düzeliyor. Ama çoğu oyunda da oluyor. Valorant'ta da oluyor, LoL'de de, sorunu nasıl çözebilirim?
ThrottleStop indirin. Google'a ThrottleStop yazın. İlk çıkan siteden indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Ardından ana ekrandan BD PROCHOT tikini kaldırın. Sorun çözülecektir.
ThrottleStop indirin. Google'a ThrottleStop yazın. İlk çıkan siteden indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Ardından ana ekrandan BD PROCHOT tikini kaldırın. Sorun çözülecektir.
Aynen sorun orada işte testlerde Valorant'ta 60-100 FPS alıyor ama ben 20 30 da oynuyorum CPU düşüklüğünden @erengore arkadaşın dediğini yapacağım. @rukibamba tamamdır termal macunu kendim değiştiremem de bir bilgisayarıya götürmem lazım o zaman soğutucu olarak ne önerirsin.