Hocam eskiden %100 sorunu yoktu da yeni mi başladı? Tam anlayamadım yazdıklarınızdan, Witcher 3 eskiden böyle değil de şimdi böyleyse bence bir program işlemciyi yoruyor.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam eskiden %100 sorunu yoktu da yeni mi başladı? Tam anlayamadım yazdıklarınızdan, Witcher 3 eskiden böyle değil de şimdi böyleyse bence bir program işlemciyi yoruyor.
Eskiden 100% müydü bakmaya ihtiyacı hissetmedim. Çünkü takılma ve fps dalgalanması yoktu.
Canımı sıkan şöyle bir durum var arkadaşlar, daha önce bu forumda bana darboğaz sıkıntısı yaşamayacağım söylenmişti. O sebeple GTX760'tan 1660ti a geçmiştim 760 yandığında.
Görev yöneticisinden ara ara alt tab atıp kontrol edebilirsiniz. Tabii ki bunu gösteren daha modern bir uygulama varsa onunla da bakabilirsiniz. Belki anti virüs programlarından birisi kullanıyor olabilir. Kontrol etmekten zarar gelmez.
Görev yöneticisinden ara ara alt tab atıp kontrol edebilirsiniz. Tabii ki bunu gösteren daha modern bir uygulama varsa onunla da bakabilirsiniz. Belki anti virüs programlarından birisi kullanıyor olabilir. Kontrol etmekten zarar gelmez.