İşlemci 100% kullanılıyor

Her yıl 365 puan veriyor, muhtemelen o puanlarla oldu diye düşünüyorum.

Yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi bir güncelleme vakası olabilir. Yakın tarihte bir güncelleme yaptınız mı Windows'a?

Ben Windows değil oyun güncellemelerini kastetmiştim hocam. Ancak sizin dediğiniz de mantıklı geldi, eski laptopumdan biliyorum birkeresinde Windows Update'dan sonra açılmama ya başlamıştı.

Ben Windows değil oyun güncellemelerini kastetmiştim hocam. Ancak sizin dediğiniz de mantıklı geldi, eski laptopumdan biliyorum birkeresinde Windows Update'dan sonra açılmama ya başlamıştı.
Benim de 11 senelik eski laptopum Windows 10 20h2 ve sonrası sürümlerde sürekli donuyordu. Muhtemelen içindeki ssd yavaş kalıyordu, çünkü ne zaman disk %100 olsa bir drop oluyordu bilgisayarda. Eski sürüm Windows 10'da ise hiçbir sorun yoktu. Belki arkadaşta da öyle bir sorun olabilir. Sonuçta işlemci eski.

Düzenli olarak güncelliyorum tabiki.
Hocam siz iki taraftaki güncellemeleri de kontrol eder misiniz size zahmet. Ben Windows güncellemelerinden şüpheleniyorum ama belki oyun ya da launcher güncellemesinden kaynaklı da olabilir.

Benim de 11 senelik eski laptopum Windows 10 20H2 ve sonrası sürümlerde sürekli donuyordu. Muhtemelen içindeki SSD yavaş kalıyordu, çünkü ne zaman disk %100 olsa bir drop oluyordu bilgisayarda. Eski sürüm Windows 10'da ise hiçbir sorun yoktu. Belki arkadaşta da öyle bir sorun olabilir. Sonuçta işlemci eski.

Hocam siz iki taraftaki güncellemeleri de kontrol eder misiniz size zahmet. Ben Windows güncellemelerinden şüpheleniyorum ama belki oyun ya da Launcher güncellemesinden kaynaklı da olabilir.

Bende de HDD yüzünden Windows 10 yavaştı o laptop ta hocam bir de 4 GB RAM vardı artık yetersiz kalıyordu.

Bende de HDD yüzünden Windows 10 yavaştı o laptop ta hocam bir de 4 GB RAM vardı artık yetersiz kalıyordu.
O 4gb ram bende de vardı. Eski sürümde yine çok sıkıntı olmuyordu, Valorant, Cs: Go, Gta 4 ve Minecraft oynuyordum kasma olmadan. Tabii ki Valorant oynarken arkada Discord, Chrome falan açma gibi bir (lüksüm) yoktu o zaman. Zaman ne çabuk geçiyor...

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı