Fan temizliği yapın.Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar soğuduktan sonra yeniden açtım. Sıcaklık 38 dereceyken fanlar son hız dönüyor. Helikopterin sesiyle aynı derecede. Bildiğim böyle olmaması lazım. Çözüm öneriniz nedir?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar soğuduktan sonra yeniden açtım. Sıcaklık 38 dereceyken fanlar son hız dönüyor. Helikopterin sesiyle aynı derecede. Bildiğim böyle olmaması lazım. Çözüm öneriniz nedir?
İlk açılışta böyle oluyor ve kapatana kadar geçmiyor. Ağır programlar da çalıştırmıyorum.Bende de böyle oluyordu. Ama bende oyun oynadıktan sonra oluyordu. Eğer siz de ağır programlardan sonra oluyorsa normaldir.
Vidalar yalama olduğu için onu da yapamıyorum.Fan temizliği yapın.
Hocam dizüstü mü bilgisayarınız?İlk açılışta böyle oluyor ve kapatana kadar geçmiyor. Ağır programlar da çalıştırmıyorum.
Vidalar yalama olduğu için onu da yapamıyorum.
Son 3 yıldır böyle. BIOS'da öyle bir ayar yok.Her zaman olan bir durum mu, yeni mi olmaya başladı?
BIOS'dan fan ayarlarını kontrol edin.
Evet hocam.Hocam dizüstü mü bilgisayarınız?
İlk açılışta böyle oluyor ve kapatana kadar geçmiyor. Ağır programlar da çalıştırmıyorum.
Vidalar yalama olduğu için onu da yapamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.