A apoow Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Ben PC'ye işlemci aldım aygıt yoneticisinde 4 çekirdek gözüküyor fakat MSConfig'de işlemci kilidinde maksimum 2 yazıyor. Formatla geçer mi?
Ben PC'ye işlemci aldım aygıt yoneticisinde 4 çekirdek gözüküyor fakat MSConfig'de işlemci kilidinde maksimum 2 yazıyor. Formatla geçer mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 18 Ocak 2023 #31 @apoow Düzeldi mi yani? Artı 0 Eksi
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #32 Yapman gereken tek şey BIOS sıfırlamaktı. Ne diye bu kadar uğraşıyorsun anlamıyorum gerçekten. Hemen tutturmuşsun format diye. Artı 0 Eksi
Yapman gereken tek şey BIOS sıfırlamaktı. Ne diye bu kadar uğraşıyorsun anlamıyorum gerçekten. Hemen tutturmuşsun format diye.
KS KS A apoow Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #33 polakavic dedi: Yapman gereken tek şey BIOS sıfırlamaktı. Ne diye bu kadar uğraşıyorsun anlamıyorum gerçekten. Hemen tutturmuşsun format diye. Genişletmek için tıkla... Kanka islemci yeni taktım sürücüleri silsin baştan kursun diye. Artı 0 Eksi
polakavic dedi: Yapman gereken tek şey BIOS sıfırlamaktı. Ne diye bu kadar uğraşıyorsun anlamıyorum gerçekten. Hemen tutturmuşsun format diye. Genişletmek için tıkla... Kanka islemci yeni taktım sürücüleri silsin baştan kursun diye.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #34 apoow dedi: Kanka islemci yeni taktım sürücüleri silsin baştan kursun diye. Genişletmek için tıkla... Yeni işlemci takınca formata gerek olmaz. Ancak anakartı değiştirirsin o zaman gerekir. Ayrıca sendeki problemi bende yaşamıştım bir ara Artı 0 Eksi
apoow dedi: Kanka islemci yeni taktım sürücüleri silsin baştan kursun diye. Genişletmek için tıkla... Yeni işlemci takınca formata gerek olmaz. Ancak anakartı değiştirirsin o zaman gerekir. Ayrıca sendeki problemi bende yaşamıştım bir ara
A Alptekin2710 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #35 polakavic dedi: Yeni işlemci takınca formata gerek olmaz. Ancak anakartı değiştirirsin o zaman gerekir. Ayrıca sendeki problemi bende yaşamıştım bir ara Genişletmek için tıkla... Sadece masaüstü işlemcilerde değil laptop işlemci değişimi sonrası da, Bu durum yaşanıyor. Artı 0 Eksi
polakavic dedi: Yeni işlemci takınca formata gerek olmaz. Ancak anakartı değiştirirsin o zaman gerekir. Ayrıca sendeki problemi bende yaşamıştım bir ara Genişletmek için tıkla... Sadece masaüstü işlemcilerde değil laptop işlemci değişimi sonrası da, Bu durum yaşanıyor.