Oncelikle iyi gunler, bilgisayarimda Assetto Corsa, CS2, Squad ve Valorant oynarken cok belirgin olmaya baslayan ani droplar ve FPS dususunu bu sabah arastirmaya başladım, bu screenshotlari GTA 5 arkada inerken aldim fakat isteyen olursa indikten sonra veya indirmeyi durdurup ayrica fotograf atabilirim, sistemi alali nisan ayinda iki yil oldu. GPU sicakliklarim %30 fan hizinda 38-45 derece arasinda seyirmekte iken CPU sicakligim oyun oynarken 100 dereceyi zorladigini goruyorum, ve muhtemelen 100 dereceye geldiginde islemcinin kendine sinir koydugunu ve oyunlarda bu sorunlari bu yuzden yasadigimi dusunuyorum. Herhangi bir oneriniz veya sorunuz var ise uyumadigim surece cevaplamaya calisacagim, simdiden teşekkür ederim.
@ItsWhonzyy işleminiz aşırı ısındığı için kendini kısıyor ve bu da kararsız çalışmasına ve drop sorunlarına neden oluyor. Kısacası işlemci soğutucunun yetersiz veya iyi soğutucu yanlış montaj yapılmıştır.
@ItsWhonzyy işleminiz aşırı ısındığı için kendini kısıyor ve bu da kararsız çalışmasına ve drop sorunlarına neden oluyor. Kısacası işlemci soğutucunun yetersiz veya iyi soğutucu yanlış montaj yapılmıştır.
Stok fan yetersiz geliyor işlemciye. Thermalright kule tipi soğutucu alman şart gibi. Almak istemezsen undervolt ile sıcaklıkları bir nebze olsa da düşürebilirsin. Ama alman işlemci ömrü ve performansı açısından daha iyi olur.
Stok fan yetersiz geliyor işlemciye. Thermalright kule tipi soğutucu alman şart gibi. Almak istemezsen undervolt ile sıcaklıkları bir nebze olsa da düşürebilirsin. Ama alman işlemci ömrü ve performansı açısından daha iyi olur.
Estetik acidan da iyi olacaktir, sogutucu almaya karar verdim. 1000 lira civarina kule tipi sogutucu oneriniz var midir? Hazir termal macunla geliyorsa daha iyi olur.
Hazir sistem, ayrica dedigim gibi nisan ayinda 2 yil oldu alali.
Estetik acidan da iyi olacaktir, sogutucu almaya karar verdim. 1000 lira civarina kule tipi sogutucu oneriniz var midir? Hazir termal macunla geliyorsa daha iyi olur.