- Makaleler
- 1
İşlemcim önceden 70 dereceyi geçmezken şimdi 80-85 derecelerde dolaşıyor. Acaba termal macun yenileme vakti mi geldi? Ne yapmalıyım?
Hocam önce termal macun yenileyeyim de düzelmezse diğer yöntemlere öyle bakarım. Çünkü önceden ısınmıyordu bu kadar dediğim gibi. Aynı soğutucu aynı kasa vardı yine.3470 için aşırıya kaçmaya gerek yokmuş. Bütçe varsa soğutucu önerebilirim. Ama tahminimce hava sirkülasyonu iyi bir kasaya sahipseniz stok soğutucu yeterlidir.
Evet.Kasanın parçalarını tak çıkar yaptın mı son zamanlarda?
Tamamdir.Hocam önce termal macun yenileyeyim de düzelmezse diğer yöntemlere öyle bakarım. Çünkü önceden ısınmıyordu bu kadar dediğim gibi. Aynı soğutucu aynı kasa vardı yine.
Evet.
Ne anlatıyorsunuz hocam?Kasanın parçalarını tak çıkar yaptın mı son zamanlarda?
Ben 1 defa tak çıkar yaptım. Ayaklarını kırmışım fanın. 100 derecede oynuyordum. Sonra tornavida ile iyice işlemciye yapıştırdım fanı
İşlemciyi 65 dereceye kadar düşürdüm. GTA 5'te 60 dolaylarında geziyor. Fanın içini çok fena toz bağlamış. Bir üfledim bir sürü toz çıktı. Sanırım o yüzden soğutamıyordu.Tamamdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.