İşlemci 96 derece oluyor

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi eve geldim ve bilgisayarım açıktı, PC'ye oturur oturmaz işlemcimin 96 derece olduğunu fark ettim. PC'yi kapattım ve bu hatayı alıyorum ve PC açılmıyor.

Sıvı soğutucumun sıvısı da 71 derece olarak gösteriyor, anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şimdi eve geldim ve bilgisayarım açıktı, PC'ye oturur oturmaz işlemcimin 96 derece olduğunu fark ettim. PC'yi kapattım ve bu hatayı alıyorum ve PC açılmıyor.

Soğutucuyu yanlış takma ihtimalin çok yüksek. Evinde şalterler atabilir bilgisayarını kapalı tut.

Eskiden oluyor muydu? Olmuyorsa sıvı soğutma pompası arızalanmış. Ek gözükmüyor. İşlemci ve işlemci soğutucusu modelini söylemezsen yardımcı olamaz kimse.

Termal macun kurumuş olabilir veya sıvı soğutma pompası arızalanmış.

Merhabahar moderatorlar çok saçma sebeplerden dolayı susturuyorlar beni o yüzden cevap yazamadım böyle bir durumda tam 1 gün mute yedim her neyse sıvı sogutucumun pompası arızalanmış hem de durduk yere
Üstadım sürekli sıvı temasında olduğu için kaliteli olmayan ürünler kısa sürede bozulma yapıyor en büyük korkularımdan birisidir :D

Üstadım sürekli sıvı temasında olduğu için kaliteli olmayan ürünler kısa sürede bozulma yapıyor en büyük korkularımdan birisidir :D

Hocam emin olun sıvı sogutucum en kaliteli markalardan biriydi markası NZXT Kraken Elite 360

Garantiye gönderdim zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı