Hangisi doğru? BIOS doğru ise 54 derece boşta biraz fazla değil mi? (Havalar azcık yüksek 37 derece Nem %20 civarlarında HDD nasıl 35 derece çözemedim )
AIDIA'nın çok doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum. Kendi bilgisayarım da MSI Afterburner 55 derece gösterirken AIDIA 44 gösteriyor. Başka programlar da 50-55 gösterirken AIDIA ben de inatla 40-45 gösteriyor.
Aida'nın çok doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum. Kendi bilgisayarım da MSI Afterburner 55 derece gösterirken AIDIA 44 gösteriyor. Başka programlar da 50-55 gösterirken AIDIA ben de inatla 40-45 gösteriyor.
"Baba kemeri ve anne terliği yememe challange" yapmak istemiyorum hocam teşekkürler
2-3 gün full çalıştırmıştık bir ara 350 TL fatura gelmişti. Eski bir klima, çok yakıyor.
Hangisi doğru? BIOS doğru ise 54 derece boşta biraz fazla değil mi? (Havalar azcık yüksek 37 derece Nem %20 civarlarında HDD nasıl 35 derece çözemedim )
Hocam BIOS verileri genelde sağlıklı olur. Boşta 54 derece havaların ısındığını düşünürsek çok normal olmasa bile normal sayılabilir. Kasa içindeki hava sirkülasyonuda çok önemli tabiki.
Hocam BIOS verileri genelde sağlıklı olur. Boşta 54 derece havaların ısındığını düşünürsek çok normal olmasa bile normal sayılabilir. Kasa içindeki hava sirkülasyonuda çok önemli tabii ki.
Hocam bilemedim bende. Kasam Xigmatek Astro. Hava sirkülasyonu iyi mi kötü mü bilmiyorum. GTA 5'te işlemcinin 70'in üstüne çıktığını görmedim aslında. Dandik stok fan var kasada.
Hocam bilemedim bende. Kasam Xigmatek Astro. Hava sirkülasyonu iyi mi kötü mü bilmiyorum. GTA 5'te işlemcinin 70'in üstüne çıktığını görmedim aslında. Dandik stok fan var kasada.
O zaman sıcaklık değerleri iyidir hocam attığınız modelin sirkülasyonu kötü değildir. Zaten hava sirkülasyonunu oluşturan tek etken kasa değil fanların iyi konumlandırılması vs.
O zaman sıcaklık değerleri iyidir hocam attığınız modelin sirkülasyonu kötü değildir. Zaten hava sirkülasyonunu oluşturan tek etken kasa değil fanların iyi konumlandırılması vs.