İşlemci aldıktan sonra ne yapılmalı?

B450 gibi eski anakartlar Ryzen 5000 serisini desteklemesi için BIOS güncellemesi istiyor. Ondan bahsediyor muhtemelen
Eski üretim bi anakart olsa eyvallah. Güncel üretilen b450'ler tak çalıştır hazır durumda.

Hocam ben sistem toplamayı düşündüğüm zamanlarda anakartları bayağı araştırmıştım, çoğu anakart 3000 serisinden öte desteklemiyor am4 platformunda (bazı b550ler ve x570ler dışında)

Buradaki olay PSU fanı değil hocam. Anakarta BIOS güncellemesi gerekecek mi gerekmeyecek mi? Onu sorumaya çalışıyorum.

Anladım hocam. Evet DS3H modeli. BIOS güncellemesi gerekeceği söylenmişti. Ondan bu tedirginlik.

BIOS güncellemesine gerek yok ne taksan çalışır B550'de. Bu anakartlar üretilmeden önce AM4 soketin tüm mimarileri tamamlanmıştı.

Bu sebeple fabrikadan tam destek çıkıyorlar.

BIOS güncellemesine gerek yok ne taksan çalışır B550'de. Bu anakartlarr üretilmeden önce AM4 soketin tüm mimarileri tamamlanmıştı.

Bu sebeple fabrikadan tam destek çıkıyorlar.

Şimdi sen böyle diyorsun başka biri 3000 serisi işlemci ile BIOS güncellemek gerek diyor

Buradaki olay PSU fanı değil hocam. Anakarta BIOS güncellemesi gerekecek mi gerekmeyecek mi? Onu sorumaya çalışıyorum.

Sistem kurulumunu yapınca haber verirsiniz, o zaman bakarız demiştim fan için. Konuya girip etiketlendiğimi görüp "ne yapmalıyım?" diye görünce PSU fanı için soruyorsunuz sandım haliyle. My bad.

Sistem kurulumunu yapınca haber verirsiniz, o zaman bakarız demiştim fan için. Konuya girip etiketlendiğimi görüp "ne yapmalıyım?" diye görünce PSU fanı için soruyorsunuz sandım haliyle. My bad.

Anladım. Kusura bakmayın. Fan işini çözdüm. BIOS sıkıntısı kaldı şu an. İnşallah BIOS günceldirde beni uğraştırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…