İşlemci almadan önce nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Turta

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, işlemcimi değiştirmeyi planlıyorum fakat değiştirmede neylere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer gerekirse anakartımı da değişebilirim çünkü çok eski bir anakart.

Anakart - Intel DG41RQ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen anakart oldukça eski. Güney köprünüzün desteklediği işlemci modellerini araştırın. Eğer güney köprüsünün desteklemediği ama her şeyin uygun olduğu bir işlemci takarsanız bilgisayar 30 dakika sonra kendiliğinden kapanacaktır. Çok uzun süreler kullanılmış soketlerde bu ihmal edilen bir durum.

Bütçe nedir? Ne için değiştirmek istiyorsunuz?
Bütçem işlemci için maksimum 900-1000 TL
Oyun oynarken fps'im çok düşük işlemcimi güncelleyerek fps'imi arttırmak istiyorum.
İşlemci, anakart ve RAM uyumlu olmalı birbiriyle. Bir de ekran kartı ile darboğaz yapmaması gerekli.
Şuan anakartımda 2 adet ram slotu var ikisinde de 2gm 677mhz ram takılı eğer anakartımı değiştirmek zorunda kalırsam ramlarimide değiştirmek zorunda kalacağım ve bu bana pahalıya patlayacak gibi gözüküyor
Verilen anakart oldukça eski. Güney köprünüzün desteklediği işlemci modellerini araştırın. Eğer güney köprüsünün desteklemediği ama her şeyin uygun olduğu bir işlemci takarsanız bilgisayar 30 dakika sonra kendiliğinden kapanacaktır. Çok uzun süreler kullanılmış soketlerde bu ihmal edilen bir durum.
Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ederim!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı