İşlemci, anakart ve RAM tavsiyesi

Bütçe
2500
10400 mü yeni nesil olarak. Yoksa 1600 daha mı mantıklı kardeş. RAM'i şimdi 8 alsak daha sonra yanına 1 adet daha 8 daha alsak 8x2 16 Dual olarak çalışır mı? Bütçeyi mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum da kusura bakma.
Ram den kasıyosan 2600 reyzen alabilirsin dahada iyi olur.
10400 mü yeni nesil olarak. Yoksa 1600 daha mı mantıklı kardeş. RAM'i şimdi 8 alsak daha sonra yanına 1 adet daha 8 daha alsak 8x2 16 Dual olarak çalışır mı? Bütçeyi mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum da kusura bakma.
AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe olur..

Arkadaşlar merhaba. Butcem Max 2500 TL. Bu fiyata işlemci anakart ve tam arıyorum. Intel AMD fark etmez. Elimde Q9300'lu bir sistem var şu anda. Ve 750 Ti ile kullanıyorum. Kasa var. PSU da ayrıca alınacak. PS4 bakiyor idim PC'yi yenilemek de karar kıldım. Bir de depolama olarak ne tavsiye edersiniz. Şu anda SanDisk SSD var elimde 120 GB.
Dual olarak çalışır ben aynen senin dediğini yaptım baştan bi 8 gb aldım sonra bir sekiz daha.
Dual olarak çalışır ben aynen senin dediğini yaptım baştan bi 8 gb aldım sonra bir sekiz daha.
Psu un varsa elinde 350 wat çalıştırır senin dediğin sistemi kasaya da gerek yok bence.

Psu un varsa elinde 350 wat çalıştırır senin dediğin sistemi kasaya da gerek yok bence.
Ben amd kullanıyorum çok memnunum çatır çatır çalışıyor sistem ne bir arıza ne bir donma gördüm. istersen uygun ana kartını ve işlemci seçtiysen bir ram de seçelim.

Son düzenleme:

Ben şunu attım sepete ama hem fiyatı uygun hem yorumları iyi kardeş. Ne dersiniz?
Amazon da hepsi 1780 TL filan tutuyor. İşlemci anakart ram.

Ben şunu attım sepete ama hem fiyatı uygun hem yorumları iyi kardeş. Ne dersiniz?
Amazon da hepsi 1780 TL filan tutuyor. İşlemci anakart ram.

Ram uygun mu bi bakalım..
Senin alacığın sistemi sitelerde çok bir şekilde stoklar var parçalanmazsın yani .

Senin alacığın sistemi sitelerde çok bir şekilde stoklar var parçalanmazsın yani .
Ana kartın işlemcin destekleyen rami seçmelisin yanlış ram alma ana kartın sayfasından seç.
MSI Global buradan seçmen gerekiyor.

Ana kartın işlemcin destekleyen rami seçmelisin yanlış ram alma ana kartın sayfasından seç.
MSI Global buradan seçmen gerekiyor.
Arkadaşlar merhaba. Butcem Max 2500 TL. Bu fiyata işlemci anakart ve tam arıyorum. Intel AMD fark etmez. Elimde Q9300'lu bir sistem var şu anda. Ve 750 Ti ile kullanıyorum. Kasa var. PSU da ayrıca alınacak. PS4 bakiyor idim PC'yi yenilemek de karar kıldım. Bir de depolama olarak ne tavsiye edersiniz. Şu anda SanDisk SSD var elimde 120 GB.
Size bu şekilde öneririm kit almanız daha mantıklıdır yarın öbürkün aynı rami bulamayabilirsiniz SSD 120 GB elinizde varmış biraz onunla idare edebilirisiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı