Bilgisayarım Apex Legends oyununda 80-82 derecelere çıkıyor sonra 76 gibi o civarlarda geziyor. Bunu işlemcime, anakarta veya PSU'ya zararı olur mu? Biraz cahilim de.
en son 2 ay önce yeniledimTermal macunu yenileme vaktiniz gelmiş.
İşlemcim i3-9100F ekran kartım RX 570 8 GB OC PSU 650W 80+
En son 2 ay önce yeniledim.
o zamanlar msi after burneri bilmiyordum bakamıyordumSürmeden önceki değerler nasıldı?
kısaca demek istediğim bilgisayar bozulurmu cevabını alsam yeterBir fikrim yok fakat normal gibi gözüküyor hocam. Zaten Apex Legends grafik kalitesi yüksek bir oyun diye biliyorum.
O zamanlar MSI Afterburner'i bilmiyordum bakamıyordum.
öncelikle stok fan ve oc modu açıp açmadığıma nasıl bakabilirimTermal macunu yeterince sürmediyseniz ve stok soğutucu kullanıyorsanız bu değerler gayet normal. Eğer yeteri kadar sürdüğünüz düşünüyorsanız soğutucu kaynaklı bir problemdir veya işlemcinin OC modunu açmış olabilirsiniz.
media markttan aldık adam galiba biraz fazla sürdü eski macunu silmeden sürmüştüTermal macunu yeterince sürmediyseniz ve stok soğutucu kullanıyorsanız bu değerler gayet normal. Eğer yeteri kadar sürdüğünüzü düşünüyorsanız soğutucu kaynaklı bir problemdir veya işlemcinin OC modunu açmış olabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.