O zaman bu süre daha yüksek olması gerekmiyor mu? Bilgisayarı alalı 1,5 sene geçti ayarlarına hiç ellemedim.Fast Startup acik ise cihaz tam kapanmaz.
Kapatmak istiyorsaniz: What you need to know about disabling Windows 10 fast startup
Ben bilgisayarı kapattıktan sonra psu düğmesini kapıyorum. Tam kapanmış oluyor. Sistem ayarları ile oynamamış oluyorsun.O zaman bu süre daha yüksek olması gerekmiyor mu? Bilgisayarı alalı 1,5 sene geçti ayarlarına hiç ellemedim.
Laptop olduğu için başlat kısmından kapat tuşuna basıp çantaya koyuyorum. Devamlı böyle olsa o süre daha uzun olurdu diye düşünüyorum.Ben bilgisayarı kapattıktan sonra psu düğmesini kapıyorum. Tam kapanmış oluyor. Sistem ayarları ile oynamamış oluyorsun.
O zaman bu süre daha yüksek olması gerekmiyor mu? Bilgisayarı alalı 1,5 sene geçti ayarlarına hiç ellemedim.
Her zaman acik kalmasi gibi bir durum olamaz zaten. Fast startup ozelligini kapatirsaniz ve shut down derseniz surenin sifirlandigini goreceksiniz. Ayrica yabanci kaynaklarda sorununuzu aratirsaniz daha detayli bilgilere ulasabilirsiniz. Ama %99'unda sorunun fast startup'tan dolayi oldugu soylenmis.When a device restarts, you'll see entries in the system event log from source "EventLog" with IDs 6005 / 6009 (successful shutdown / restart) or 6008 (unclean / dirty shutdown previous to this boot). As others have said, though, uptime doesn't get reset on a shutdown because of the fast start feature, where the kernel is hibernated and only the user's session is torn down.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.