Çözüldü İşlemci çekirdeği düşük gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SonTolga

Hectopat
Daha fazla  

cekirdek.jpg

İşlemci normalde 8 çekirdek bir işlemci, neden 1 çekirdek gözüküyor, oyun performanslarım bu yüzden mi kötü?

islemci2.jpg

Aygıt yöneticisinde de bu şekilde görünüyor, MSConfig'de de işlemci sayısı 2 gözüküyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisindeki sayı doğru. Yeni aldınız sanırım ,sürücüleri güncellediniz mi?

Ekran kartı sürücüsü güncel, işlemci için hangi sürücü gerekli.

MSConfig ayarları ile oynanmış gibi, sıfırlayıp tekrar bir bakın.

Maalesef orada da 2 gözüküyor.

Bunun için Lenovo ile iletişime geçecektim. Ürünü 3 Ekim günü amazon'dan sipariş ettim. Yarım saat önce seri numarası ile garanti sorgulama yaptım ve garantisi şubat 2023'de başlamış gözüküyor. Ürün daha önce alınıp iade mi edilmiş?

1696782002304.png

Maalesef orada da 2 gözüküyor.

Bunun için Lenovo ile iletişime geçecektim. Ürünü 3 Ekim günü Amazon'dan sipariş ettim. Yarım saat önce seri numarası ile garanti sorgulama yaptım ve garantisi şubat 2023'te başlamış gözüküyor. Ürün daha önce alınıp iade mi edilmiş?

Eki Görüntüle 1971171

Hayır Lenovo depo garantisi yapıyor cihazı aldıktan sonra faturanız ile Lenovo'ya mail atıyorsunuz ve cihazın müşteri garantisi güncel fatura tarihi ile başlıyor. Ms Config'den ayarları sıfırlayabilmeniz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı