Çözüldü İşlemci Değişimi Sonrası CS:GO Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostCalavry

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba;

2 gün önce yeni işlemci aldım ve taktım tüm oyunlarda aldığım performans arttı ama CS:GO hariç. Giriş ekranında 10 FPS alıyordum. Sonra ben de eski kullandığım işlemciyi takmaya karar verdim. Taktığımda diğer oyunlarda problem yoktu tabii ki yine CS:GO hariç. Eski işlemcim ile normalde ana menüde FPS'mi 120'e sabitlemiştim ve 120 FPS alıyordum; ama şimdi 15'e düştü. Termal macun sürdüm diğer oyunlarda performans arttı ama CSGO'da değişen bir şey olmadı. Problem oyunda mı? Ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim.

Çözüm
Oyun ayarlarından sese gelin ve kulaklık seçeneğini 2 hoparlör olarak değiştirin ben sorunumu böyle çözdüm.
CS:GO'ya yeni bir patch geldi, bütün FPS değerlerini alt üst etti. Eskiden 190 FPS alıyordum, şimdi 80'e zor çıkıyor. Bana göre oyunla alakalı bir sorun. Arkadaşımda da aynı sorun geçerli.

Güç tasarrufunda olup olmadığına nasıl bakıyoruz?
İlk başta işlemcim darboğaz yaptı diye düşünmüştüm ama diğer oyunlarda performans arttığı için öyle bir sorun yok sanırım.
Bu gece indireceğim yeniden umarım düzelir.
Sistemim çok iyi değil. Kim bilir kaç yıl oldu bu sistemi alalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı