Merhaba. Eski işlemcim i5 4460'ı i7 4790 ile değiştirdim ve anakarta taktım ama bilgisayar açılıp 2 saniye sonra tekrar kapanıyor. Yani ekran gelmiyor bile ve bu işlem tekrar ediyor. Sorun nedir ve nasıl çözebilirim? Takmadan önce format atmadım. Ne yapmam gerekiyor?
BIOS güncellemesi yapar mısınız? Anakartınızın BIOS sürümlerine baktığımda bir sürümde yeni işlemciler için destek geldiği görünüyor, belki eski bir BIOS sürümü kullanıyor olabilirsiniz.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
BIOS güncellemesi yapar mısınız? Anakartınızın BIOS sürümlerine baktığımda bir sürümde yeni işlemciler için destek geldiği görünüyor, belki eski bir BIOS sürümü kullanıyor olabilirsiniz.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
Çıkartıp tekrar taktım çalıştı. Teşekkür ederim. Şimdi i7 4790 sürücüsünü indirmem gerekiyor mu? Sürücü indirmeyi denedim ama Win10 desteklemiyor sanırım çünkü yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor ama Win10 için driver yok. Intel' in driver programı vardı onu indirdim otomatik gerekli sürücüleri indiriyor ama acaba işe yarar mı?
Çıkartıp tekrar taktım çalıştı. Teşekkür ederim. Şimdi i7 4790 sürücüsünü indirmem gerekiyor mu? Sürücü indirmeyi denedim ama Win10 desteklemiyor sanırım çünkü yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor ama Win10 için driver yok.