Çözüldü İşlemci değişimi sonrası sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Taktığınız işlemci nesil farkı içermediği için uyum sorunu yaşamamanız lazım. Eğer işlemcinin 12V kablosunu doğru takmanıza rağmen, BIOS ekranına bile gelemiyorsanız yazılımsal değil, donanımsal problemleri düşünmelisiniz. Bunda da aklıma ilk gelen işlemci pinlerini eğme olasılığınız. Diğeri de bu işlemleri yaparken bilgisayarın fişini çekmediyseniz, kısa devre yaptırma olasılığınız. Sonuncu olasılık da işlemci fanının kablo bağlantısı sorunu. RAM'leri yerinden oynatmış olma ihtimalini de düşünün.

Dosya Ekleri

• Untitled Project.png
    Untitled Project.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 217
İşlemcinin üzerindeki okun bunun üzerindeki oka gelecek şekilde taktıysanız doğru takmışsınız.

Aynen böyle. Zaten 1 yıl içinde kendime ve tanıdıklarıma toplam 5 tane of topladım. Çok bilgim yok ama netten ya da forumlardan aldığım bilgilerle kolay geldi. Şimdi işlemciyi söküp tekrar taktım tüm fanlar çalıştı sadece ekran gelmiyor.

Aynen böyle. Zaten 1 yıl içinde kendime ve tanıdıklarıma toplam 5 tane of topladım. Çok bilgim yok ama netten ya da forumlardan aldığım bilgilerle kolay geldi. Şimdi işlemciyi söküp tekrar taktım tüm fanlar çalıştı sadece ekran gelmiyor.

Daha öncesi fanlar çalışmıyordu değil mi?

Daha öncesi fanlar çalışmıyordu değil mi?

Çalışmıyordu. Şu an çalışıyor hepsi herhalde USB'den BIOS guncellersem ekran gelir.
Gelmezse tekrar sizlere danısirim hepinize teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar. Bilgisayari açınca anakart 3 bip sesi veriyor ekran karti normalde ilk açıldığında kısa bir sure hızlı çalışırya şimdi devamlı hızlı devirde çalışıyor. Yine görüntü yok.
Çalıştırdım 🥰🥰🥰🇹🇷 ilginiz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çalışmıyordu. Şu an çalışıyor hepsi herhalde USB'den BIOS guncellersem ekran gelir.
Gelmezse tekrar sizlere danısirim hepinize teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar. Bilgisayari açınca anakart 3 bip sesi veriyor ekran karti normalde ilk açıldığında kısa bir sure hızlı çalışırya şimdi devamlı hızlı devirde çalışıyor. Yine görüntü yok.
Çalıştırdım 🥰🥰🥰🇹🇷 ilginiz için teşekkür ederim
merhaba siz işlemci yönünü yanlış mı takmıştınız o yüzden mi hiçbir şey açılmayıp fanlar dönmüyordu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı