canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 15 Mart 2025 #2 Termal macun sürüp fanı takmadınız mı? Ayrıca BIOS'u güncellemeyi/sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM çıkar tak yapın. Artı 0 Eksi
canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM çıkar tak yapın.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Mart 2025 #4 Anakartınız nedir? Eski ve yeni işlemci nedir? Biraz detay verirseniz çok iyi olurdu. Veri Wi-Fi ile gelmiyor bize... Artı 0 Eksi
Anakartınız nedir? Eski ve yeni işlemci nedir? Biraz detay verirseniz çok iyi olurdu. Veri Wi-Fi ile gelmiyor bize...
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru taktığına emin misin belki takarken pin ezmiş olabilirsin veya işlemcin defolu olabilir. Artı 0 Eksi
canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru taktığına emin misin belki takarken pin ezmiş olabilirsin veya işlemcin defolu olabilir.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.008 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi çıkartın kontrol etin bükülen ezilen parça var mı. Eğer sıkıntı yoksa tekrar işlemciyi takıp fanıyla beraber komple yerleştirip çalıştırın. Artı 0 Eksi
canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi çıkartın kontrol etin bükülen ezilen parça var mı. Eğer sıkıntı yoksa tekrar işlemciyi takıp fanıyla beraber komple yerleştirip çalıştırın.
KS KS canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #7 Ulunay dedi: Anakartınız nedir? Eski ve yeni işlemci nedir? Biraz detay verirseniz çok iyi olurdu. Veri Wi-Fi ile gelmiyor bize... Genişletmek için tıkla... Gigabyte H61 s2pv anakart eski işlemcim i3 2120 yeni aldığım i7 3770. Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Anakartınız nedir? Eski ve yeni işlemci nedir? Biraz detay verirseniz çok iyi olurdu. Veri Wi-Fi ile gelmiyor bize... Genişletmek için tıkla... Gigabyte H61 s2pv anakart eski işlemcim i3 2120 yeni aldığım i7 3770.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Mart 2025 #8 Eski işlemciyi takıp, BIOS sürümünü kontrol edin. Eğer anakartınızın revizyon numarası 2.2 ise bu link üzerinden güncel olanı indirin ve güncelleyin. GA-H61M-S2PV (rev. 2.2) Destek | Anakart - GIGABYTE Turkey Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for... www.gigabyte.com Artı 0 Eksi
Eski işlemciyi takıp, BIOS sürümünü kontrol edin. Eğer anakartınızın revizyon numarası 2.2 ise bu link üzerinden güncel olanı indirin ve güncelleyin. GA-H61M-S2PV (rev. 2.2) Destek | Anakart - GIGABYTE Turkey Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for... www.gigabyte.com
lyrex.d Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 123 Çözümler 1 15 Mart 2025 #9 canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takarken pinleri eğmiş olabilirsiniz. Sistem hiç mi tepki vermiyor? Artı 0 Eksi
canerrras dedi: Yeni işlemci aldım taktım fanı takmadım. Ama başka bir işlem yapmadım. Sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takarken pinleri eğmiş olabilirsiniz. Sistem hiç mi tepki vermiyor?
KS KS canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #10 lyrex.d dedi: Takarken pinleri eğmiş olabilirsiniz. Sistem hiç mi tepki vermiyor? Genişletmek için tıkla... Windows başlama yerine geldi şimdi tam açılacakken mavi ekran verdi. Şu an sistem açıldı bir sıkıntı görünmüyor. Son düzenleme: 15 Mart 2025 Artı 0 Eksi
lyrex.d dedi: Takarken pinleri eğmiş olabilirsiniz. Sistem hiç mi tepki vermiyor? Genişletmek için tıkla... Windows başlama yerine geldi şimdi tam açılacakken mavi ekran verdi. Şu an sistem açıldı bir sıkıntı görünmüyor.