İşlemci değişimi sonrası sistem anakart logosunda kalıyor

krox_pm

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Intel Pentium G2020 işlemciden i7 2600 işlemciye geçtim. PC'yi başlatırken anakart logosunda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence işlemciniz sorunlu, başka bir anakartta deneme şansınız var mı?
Hocam az önce başka anakart la denedim. yine aynı sorun var ama o anakartın i7 desteklediğini bilmiyorum İ3 2100 var üstünde bide hocam işlemci o kadar kolay bozulan bir parça değil ondan olacağını düşünmüyorum

SATA'da SSD'in gözüküyor mu ? Gözüküyorsa işlemcinin fanını sök ,PC'yi aç işlemciye dokun ısınmıyorsa arızalı olabilir.
İşlemci ısınıyor satada ssd bazen gözüküyor bazen gözükmüyor

Hocam işlemci en narin parçalardan biri. O alttaki pinlere bir şey temas ettiği an bozulma ihtimali aşırı yüksek. İşlemcinin pinlerinin fotoğrafını atma şansınız var mı?

Hocam sürtündüyse bile bir yere bozulabiliyor. Ben 2 kez kaba davrandığımdan bozdum.

Bide hocam anakartın bir kaç pini de böyle gri izler var silmeye çalıştım silinmedi adama sordum Bi karta işlem yaparken lehim deymiş temizleyin ce böyle kalmış

Dosya Ekleri

• IMG_20230127_000515.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 31
Yok hocam adamın dükkanı bana yakın yarın yanına gider işlemciyi dener bakarım olmasa paramı geri alırım sorun yok benim için.
Hocam iade edin test etmeye gerek bile yok. Pinler baya önemli, 7 tane pinden bahsediyoruz tamir edilebilir ama ne kadar verimli çalışacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…