İşlemci değişimi sonrası sistem ekran kartını görmüyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün işlemci değiştirdim. Aldığım 2. el işlemcide anakarta taktığımızda herhangi bir sorun yoktu. Stres testi falan yaptıramadım bazı nedenlerden dolayı. Gittiğimiz bilgisayar servisi acemiydi sanırım ekran kartımı fırçayla falan temizlemeye çalıştı. Ben sadece işlemci takıp çıkacakken. Anakarta işlemciyi takamadı uzun süre. Neyse işlemciyi aldım, eve geldim. Windows giriş ekranında şifreyi yazarken ekran dondu. Güvenli modda başlattığımda DxDiag'a bakacak zamanım oldu ve ekran kartını görmediğini fark ettim bilgisayarın. İşlemcinin grafik kartını da kullanmıyordu. Microsoft'un bir şeyini kullanıyordu ama emin değilim. Şimdi aklımda bir ton şey var ekran kartı mı bozuldu yoksa önceden taktığımda sorun olmayan işlemci de mi sorun var veya sürücü çakışması mı oldu hiç bilmiyorum.
Şu an sürücü hatası olabileceğini düşündüğüm için format atıyorum. Ama işe yarayacağını sanmıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.
Son olarak eklemekte fayda var ekran kartının fanı çalışıyordu ve biraz ısınmıştı.

Ekran kartını fırçayla temizlemek?!? Belki de onboard kullanıyordur diyeceğim de sen yok demişsin.

Gözümün önündeydi sanmıyorum.

Kartı sökün siyah faber silgi ile altın sarısı bölyeyi güzelce silin aman dikkat edin sigortalara falan zarar vermeyin bir de pce Express'in içine toz kaçmış olabilir süpürge ya da hava tabancası ile tozlarını bir alın.

İfadeler: akt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…