İşlemci değiştirdikten sonra ne yapılmalıdır?

Mustafaer0

Decapat
Daha fazla  
Yarın bir işlemci değişikliği yapacağım. İşlemcinin nasıl takılacağını biliyorum ancak ondan sonra ne yapmalıyım?

Hocam termal macun kullanmayı unutmayın fiziksel olarak yeter. Ama yüklü olan işletim sistemi nasıl karşılar bilmem. En kötü ihtimalle format atmanız gerekir.

Termal macununu dikkatlice doğru orantıda sıkın fanı dikkatli bir şekilde koyun ve bilgisayarı kapatın işlemcide driver vs. gerek yok diye biliyorum en kötü BIOS'u sıfırlayın format atın fakat onlara gerekde olmayabilir APU sistem ise driverları güncellersiniz en fazla.

Windows 8.1 üzerinde kullanacağım yeni formatladım BIOS updsye gibi bir şeye gerek var mı?

Bildiğim kadarıyla bazı AMD anakartlarda işlemci yükseltince destekleme gibi durumlar için BIOS güncellemesi yapılıyor. Ama Intel anakartlarda galiba bu durum yok. Büyük ihtimalle sadece işlemciyi değiştirip termal macununu güzelce kullanmanız yeterli olacaktır.

Termal macununu dikkatlice doğru orantıda sıkın fanı dikkatli bir şekilde koyun ve bilgisayarı kapatın işlemcide driver vs. gerek yok diye biliyorum en kötü BIOS'u sıfırlayın format atın fakat onlara gerekde olmayabilir APU sistem ise driverları güncellersiniz en fazla.
Teşekkürler hocam

Windows 11 yüklü ise tekrardan Microsoft hesabına giriş yapmanız lazım yoksa açmıyor Windows kendini.
W8.1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı