İşlemci değiştirmek mümkün müdür?

DanyW

Hectopat
Daha fazla  
Araştırıp durdum. Fakat net bir sonuca varamadım. Pek fazla Türk kaynak da bulamadım. Acaba laptoplarda işlemci değiştirmek mümkün müdür? Mümkünse her laptopta değiştirilebilir mi? Ekonomik durumum pek iyi olmadığından böyle bir şey var ise biraz daha iyi bir işlemci ile değiştirip laptopu biraz rahatlatmak istiyorum çünkü işlemci berbat.

Araştırıp durdum. Fakat net bir sonuca varamadım. Pek fazla Türk kaynak da bulamadım. Acaba laptoplarda işlemci değiştirmek mümkün müdür? Mümkünse her laptopta değiştirilebilir mi? Ekonomik durumum pek iyi olmadığından böyle bir şey var ise biraz daha iyi bir işlemci ile değiştirip laptopu biraz rahatlatmak istiyorum çünkü işlemci berbat.
Tabii ki değiştirebilirsin. Ben mesela 3210M'i 3632QM'le değiştirdim. Ancık çok zordur, ben piyasada uygun soketi bulamadım gittim babamın eksi laptopundan söküp taktım.

Hiç böyle bir işlem gereği duymadım. Ama bu tarz işlemlerden sonra ürünün sonrası icin kendini toparlayabilcegini düşünmüyorum. Eğer islemci de sorun varsa başka ama yoksa letgo vs uygulamalarda satıp istediğiniz bir PC almak daha faydalı gibi gözüküyor. Bu tarz işlemler genelde ağır ve sancılı geçebilir.

Bu mümkün değil sizin laptopun işlemcisi ana karta gömülü.
Screenshot_27.png
Screenshot_27.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı