Ama giriş seviyesi bir monitörle yaşayacağım sorunlar ( ghosting falan) beni tedirgin ediyor.Seçenek 2 daha iyi bence.
Ama giriş seviyesi bir monitörle yaşayacağım sorunlar ( ghosting falan) beni tedirgin ediyor.
Ayakları beni rahatsız edecektir. Soruyu sormamda ki sebeplerden biri de aklıma yatan bir 2K monitör bulamamış olmam.10400F alırsan 700TL artar yani 1300TL'ye falan denk alırsın. 2500TL monitör için ayırdınya onu 3200 yaparsın şu monitörü alırsın;
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ayakları beni rahatsız edecektir. Soruyu sormamda ki sebeplerden biri de aklıma yatan bir 2K monitör bulamamış olmam.
İçlerinden şunlar hoşuma gitti ama ASUS'un parlaklığı düşük demişti birisi. MSI'nda pivot özelliği olmaması düşündürüyor.Eğer 10400F alırsan monitör için bütçen artar o yüzden şu monitörlere de bakabilirsin;
Asus Tuf Gamıng Vg27wq 27 İnc Freesync 2k 1ms 165h Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Tuf Gamıng Vg27wq 27 İnc Freesync 2k 1ms 165h arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Acer 23.8" Predator XB241YUbmiprz 144Hz 1ms HDMI DP IPS WQHD G-sync Pivot Gaming Monitör | ITOPYA
Acer 23.8" Predator XB241YUbmiprz 144Hz 1ms HDMI DP IPS WQHD G-sync Pivot Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile UM.QX1EE.001 ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G27CQ4 ITOPYA'da.www.itopya.com
İçlerinde ayakları hoşuna giden vardır elbet.