İşlemci eski performansı vermiyor

Henüz ihtiyacım olmadı pek denemedim açıkçası macbooka yaklasamaz bile ama ne yapmak istediginize göre tercih edersiniz memlekete falan götürürüm hesabı laptop dışarıda çok lazım olmuyor okula da götürürüm belki dedim de oradaki sistemler sorunsuz calistiriyor gereken programları şahsen Apple ürünlerini pek sevmiyorum tabii bu benim kişisel görüşüm kendisine göre artı ve eksileri var almayı tercih etmedim o yüzden.

Evet hocam haklısınız MacBook'un en büyük artısı bataryası. Üniversite de çok fazla lazım olacağı için istiyorum zaten. Yoksa normalde tabii ki oyuncu laptopları çok daha iyi.

Haklısınız hocam artık MacBook'mu yoksa oyuncu laptopu alacağıma da hayalimdeki üniversite de karar veririm inşallah.

İnşallah okulu kazan laptop kolay iş 2 ay calisirsin alırsın KYK'den burs alırsın belki alirsan oradan da iyi bu vergi indirimi muhabbeti falan olacak ya bir de daha iyi bir şey de alabilirsin gibi ileriye yönelik daha vakit var.

Merhaba. Bilgisayarımı birkaç yıl öncesine kadar sorunsuz bir şekilde kullanırken özellikle bu yıl tarayıcı da bile kasmalar yaşıyorum. Sizce bunun sebebi nedir?

Eki Görüntüle 1780960
Kanka. Kaç yıllık işlemciden ne kadar performans bekliyorsun? İstersen termal macun değiştir. Sistemi hafifletmek için Linux kur.

Kanka. Kaç yıllık işlemciden ne kadar performans bekliyorsun? İstersen termal macun değiştir. Sistemi hafifletmek için Linux kur.

Sıcaklıkla ilgili bir sorun yaşamadım açıkçası en yüksek 73 dereceyi gördüm. Linux'la ilgili kararsızım açıkçası araştıracağım biraz.

Evet hocam haklısınız MacBook'un en büyük artısı bataryası. Üniversite de çok fazla lazım olacağı için istiyorum zaten. Yoksa normalde tabii ki oyuncu laptopları çok daha iyi.

Siz kendi laptopunuz ile 1080p video izleyemezsinizki zaten panel 1366x768p cunku.

Siz kendi laptopunuz ile 1080p video izleyemezsinizki zaten panel 1366x768p cunku.

Haklısınız hocam.😂

İnşallah okulu kazan laptop kolay iş 2 ay calisirsin alırsın KYK'den burs alırsın belki alirsan oradan da iyi bu vergi indirimi muhabbeti falan olacak ya bir de daha iyi bir şey de alabilirsin gibi ileriye yönelik daha vakit var.

Teşekkürler hocam. Zaten zor olan güzel bir üniversite kazanmak gerisi kolay dediğiniz gibi vergi indirimiyle çok daha ucuza gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı