İşlemci fan tamiri ücreti ne olur?

furkan254f

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopun altına yere dusmus bir şeker yapışmıs ve ben bunu 2 gün sonra fark ettim ama çoktan içinde erimisti. Dışarıda kalan kısmı temizledim fakat cana zarar vermiş olsa gerek. Bu işlemin bilgisayarciya tamir ucreti ne olur ortalama? Laptopu açmamak gerektiğini söyledi, o kadar büyük bir problem mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20251214-WA0000.jpeg
    IMG-20251214-WA0000.jpeg
    171,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-12-14-12-38-42-017_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-12-14-12-38-42-017_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Fanı değiştirir. Laptopun modeli nedir?

Merhaba. Laptopun altın yere dusmus bir şeker yapışmıs ve ben bunu 2 gün sonra fark ettim ama çoktan içinde erimisti. Dışarıda kalan kısmı temizledim fakat cana zarar vermiş olsa gerek. Bu işlemin bilgisayarciya tamir ucreti ne olur ortalama? Laptopu açmamak gerektiğini söyledi, o kadar büyük bir problem mi?
Hocam laptopu açmayın, fan demek ki dönmüyor ve dönmeyince de normalde çektiğinden çok daha fazla amper çeker, bilgisayara zarar falan verebilir. 400-600 TL civarı tutar diye düşünüyorum

Korkunç paralar ister mi yapicagi islemler sonucunda? Her gün bir eşya bozuluyor artık yaşam soğutuyor bu cihazlar. Erkenden yaşta saçlarım beyazladi aralarında kala kala.

Korkunç paralar ister mi yapicagi islemler sonucunda? Her gün bir eşya bozuluyor artık yaşam soğutuyor bu cihazlar. Erkenden yaşta saçlarım beyazladi aralarında kala kala.
Hayır hocam, fan bu çok fazla istemezler. Bilgisayarınızın tam marka modelini verirseniz bulur atarım fanı da.

Hocam laptopu açmayın, fan demek ki dönmüyor ve dönmeyince de normalde çektiğinden çok daha fazla amper çeker, bilgisayara zarar falan verebilir. 400-600 TL civarı tutar diye düşünüyorum.

2 gündür fana yapismis durumdaydı şeker ve ben 2 gündür aktif şekilde oyun açık bırakıyordum umarım bu ekstra bir soruna yol acmamistir. Dediginiz gibi acmayacagim yarın tamirciye goturene kadar.

2 gündür fana yapismis durumdaydı şeker ve ben 2 gündür aktif şekilde oyun açık bırakıyordum umarım bu ekstra bir soruna yol acmamistir. Dediginiz gibi acmayacagim yarın tamirciye goturene kadar.

Kapağını açar ve fanı değiştirir, bu kadar basit. Korkmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı