A Ağlararasısörf Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 CPU fanı işlemci ısınmamasına rağmen kendi kendine aniden hızlanıp yavaşlıyor. Bazen de yavaşlamıyor ve ses yapıyor nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
CPU fanı işlemci ısınmamasına rağmen kendi kendine aniden hızlanıp yavaşlıyor. Bazen de yavaşlamıyor ve ses yapıyor nasıl düzeltirim?
Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 11 Mart 2022 #2 Garanti süreniz bitmediyse yollayın, usb den format attın hatta Hard reset ile tamamen temizleyip atın ben öyle biliyorum yanlış olabilir. Artı 0 Eksi
Garanti süreniz bitmediyse yollayın, usb den format attın hatta Hard reset ile tamamen temizleyip atın ben öyle biliyorum yanlış olabilir.
KS KS A Ağlararasısörf Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Muratgider44 dedi: Garanti süreniz bitmediyse yollayın, USB'den format attın hatta hard reset ile tamamen temizleyip atın ben öyle biliyorum yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni bir bilgisayar değil bir sıkıntı yok du kendi kendine birden başladı sıkıntı çok araştırdım, bir sonuca varamadım. Artı 0 Eksi
Muratgider44 dedi: Garanti süreniz bitmediyse yollayın, USB'den format attın hatta hard reset ile tamamen temizleyip atın ben öyle biliyorum yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni bir bilgisayar değil bir sıkıntı yok du kendi kendine birden başladı sıkıntı çok araştırdım, bir sonuca varamadım.
Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 12 Mart 2022 #4 Ağlararasısörf dedi: Yeni bir bilgisayar değil bir sıkıntı yok du kendi kendine birden başladı sıkıntı çok araştırdım, bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Ghz sabitleme falan ekstra işlem yaptıysanız hard format atın düzelir. Artı 0 Eksi
Ağlararasısörf dedi: Yeni bir bilgisayar değil bir sıkıntı yok du kendi kendine birden başladı sıkıntı çok araştırdım, bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Ghz sabitleme falan ekstra işlem yaptıysanız hard format atın düzelir.