İşlemci fanı kabloları nasıl bağlanmalı?

LLuser

Centipat
Daha fazla  
Phamtom sprit ARGB soğutucum var ama BIOSTAR B650MP e Pro anakartımda ARGB desteği yok. ARGB kontolcüm yok LED'ler yanmasada olur neyi nereye takmalıyım? Soğutucu kutu içeriğinden çıkan çoklayıcı ile 2 fanı tek kabloya aktardım, mantıklı geldiği için fan yazan yerlere taktım. Fotoğraf isterseniz daha fazla atarım. (Kasa Lian Li Lancool 216)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    259,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üstündeki CPU_FAN yazısına takacaksın genellikle işaret ettiklerimden birisi olur. Yanında yazar hangisinin ne olduğu.

Eki Görüntüle 2433502

Hocam yanlış yazmışım, durun bir fotoğraf daha atayım kafam allak bullak oldu. Galiba kasamda kontrolcü var. Trifact adlı YouTube kanalı diyor ki fanları anakarta RGB'leri kontrolcüye takmak daha sağlıklı demiş. Kameram kötü olduğundan iyi fotoğraflar atamadım kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    256,3 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    248,9 KB · Görüntüleme: 16
Hocam yanlış yazmışım, durun bir fotoğraf daha atayım kafam allak bullak oldu. Galiba kasamda kontrolcü var. Trifact adlı YouTube kanalı diyor ki fanları anakarta RGB'leri kontrolcüye takmak daha sağlıklı demiş. Kameram kötü olduğundan iyi fotoğraflar atamadım kusura bakmayın.

Hala dediğim şey geçerli. CPU fanları her zaman anakarttaki CPU_FAN soketine takılır. ARGB girişleri anakartta destek varsa anakarta yoksa harici bir ARGB kontorlcüsüne takılır. İki fan kablosunu birleştirdiğiniz kabloyu anakart üstündeki CPU_FAN girişine takacaksınız bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı