Bunları elimle mi açmam gerekiyor?Eki Görüntüle 1360676
4 adet bu şekilde vida var. Bunları açtıktan sonra yavaşça fanı sağ sol yaparak işlemciden ayırabilirsiniz.
Hayır, tornavida ileBunları elimle mi açmam gerekiyor?
Vida göremiyorum elimle dönüyor ama fan çıkmıyor.Hayır, tornavida ile
Bütün vidaları döndürün zaten vidaların anakarttan ayrıldığı gözle görülür. Macun kurumuşsa fan biraz zor ayrılabilir işlemciden.Vida göremiyorum elimle dönüyor ama fan çıkmıyor.
PC 6 yıllık ve aldığımdan beri ilk defa macun değiştireceğim. Vidaları gevşettim çektim gelmedi şimdi bilgisayarı biraz çalıştırıp deneyeceğim.Bütün vidaları döndürün zaten vidaların anakarttan ayrıldığı gözle görülür. Macun kurumuşsa fan biraz zor ayrılabilir işlemciden.
Hiçbir şekilde vidalar oynamıyor derken vidalar hiç dönmüyor mu? İlk resimde arka tarafta vidaların etrafında çıkmasına engel olan bir şey var gibi, tam anlaşılmıyor fakat.Hiçbir şekilde vidalar oynamıyor hocam lütfen yardım. Çok saçma bir sistem yapmışlar. Çıkmıyor.
Hocam dönüyor mesela sola doğru döndürürken arada bir çıt sesi geliyor ama hiçbir şey olmuyor vidada.Hiçbir şekilde vidalar oynamıyor derken vidalar hiç dönmüyor mu? İlk resimde arka tarafta vidaların etrafında çıkmasına engel olan bir şey var gibi, tam anlaşılmıyor fakat.
Şurada dediğim gibi, vidaların çıkmasına engel oluyor gibi duruyor fotoğrafta.İlk resimde arka tarafta vidaların etrafında çıkmasına engel olan bir şey var gibi, tam anlaşılmıyor fakat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.