Cem Ozgulll Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 37 15 Aralık 2020 #11 oguzzhansazak dedi: Anakart modelim A320-s2h 2x8 RAM takmak istiyorum ben de ama takamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart ve soğutucuyu arkadaşım için almıştık. Rami'de hatta sol tarafta kullanıyoruz. Herhangi bir temas problemi yok. Soğutucuyu yanlış monte etmiş olma ihtimaliniz epey yüksek.
oguzzhansazak dedi: Anakart modelim A320-s2h 2x8 RAM takmak istiyorum ben de ama takamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart ve soğutucuyu arkadaşım için almıştık. Rami'de hatta sol tarafta kullanıyoruz. Herhangi bir temas problemi yok. Soğutucuyu yanlış monte etmiş olma ihtimaliniz epey yüksek.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 15 Aralık 2020 #12 @Cem Ozgulll RAM elinizde mi? Konu sahibi gibi yapın. Fanı sola çekmeyi deneyin.
Cem Ozgulll Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 37 15 Aralık 2020 #13 Kayseri Mantısı dedi: @Cem Ozgulll RAM elinizde mi? Konu sahibi gibi yapın. Fanı sola çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef elimde değil. Ama dediğim gibi bu posttaki arkadaşın fanı yanlış montajlanmış.
Kayseri Mantısı dedi: @Cem Ozgulll RAM elinizde mi? Konu sahibi gibi yapın. Fanı sola çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef elimde değil. Ama dediğim gibi bu posttaki arkadaşın fanı yanlış montajlanmış.
Aliosman Aydın Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 32 Yer Kırklareli/Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Pazarlama Ve Perakende 6 Ocak 2021 #14 Aynı sorun bende de mevcuttu AMD yazısını sola gelecek şekilde fanı tekrar takarsan ramide aynı anda takarsa sıkıntı olmaz.
Aynı sorun bende de mevcuttu AMD yazısını sola gelecek şekilde fanı tekrar takarsan ramide aynı anda takarsa sıkıntı olmaz.