zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Şubat 2023 #11 Taner Bektaş dedi: 1 tanesini sıkıyorum ama çaprazındaki sıkılmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tam sıkmayacaksınız zaten. Bir diş tutturun tüm ayakları sonra ufak ufak diş diş hepsini dengeli şekilde sıkın.
Taner Bektaş dedi: 1 tanesini sıkıyorum ama çaprazındaki sıkılmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tam sıkmayacaksınız zaten. Bir diş tutturun tüm ayakları sonra ufak ufak diş diş hepsini dengeli şekilde sıkın.
T Taner Bektaş Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #12 zeki1981 dedi: Tam sıkmayacaksınız zaten. Bir diş tutturun tüm ayakları sonra ufak ufak diş diş hepsini dengeli şekilde sıkın. Genişletmek için tıkla... reis discord vb var mı ordan halledelim
zeki1981 dedi: Tam sıkmayacaksınız zaten. Bir diş tutturun tüm ayakları sonra ufak ufak diş diş hepsini dengeli şekilde sıkın. Genişletmek için tıkla... reis discord vb var mı ordan halledelim
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Şubat 2023 #13 Taner Bektaş dedi: Reis Discord vb var mı oradan halledelim. Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanmıyorum. Videodan destek al. Aynı fan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taner Bektaş dedi: Reis Discord vb var mı oradan halledelim. Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanmıyorum. Videodan destek al. Aynı fan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Taner Bektaş Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #14 Yukapian dedi: Hocam işlemcinin yerinden çıkmaması için bir aparat var onu kaldıracaksınız ardından işlemciyi koyacaksınız. İşlemci soketinin orada bir demir cubuk var onu kaldırın işlemciyi koyun geri onu indirin sonra fanı yerleştirin. Genişletmek için tıkla... reis discord var mı ordan halledelim zeki1981 dedi: Maalesef kullanmıyorum. Videodan destek al. Aynı fan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... valla olmuyor ya ikinci vida sıkılmıyor bir türlü
Yukapian dedi: Hocam işlemcinin yerinden çıkmaması için bir aparat var onu kaldıracaksınız ardından işlemciyi koyacaksınız. İşlemci soketinin orada bir demir cubuk var onu kaldırın işlemciyi koyun geri onu indirin sonra fanı yerleştirin. Genişletmek için tıkla... reis discord var mı ordan halledelim zeki1981 dedi: Maalesef kullanmıyorum. Videodan destek al. Aynı fan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... valla olmuyor ya ikinci vida sıkılmıyor bir türlü
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 26 Şubat 2023 #15 Taner Bektaş dedi: Reis Discord var mı oradan halledelim. Vallahi olmuyor ya ikinci vida sıkılmıyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum.
Taner Bektaş dedi: Reis Discord var mı oradan halledelim. Vallahi olmuyor ya ikinci vida sıkılmıyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum.
T Taner Bektaş Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #16 Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... reis aynı anakart değil ki o tür olmuyor
Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... reis aynı anakart değil ki o tür olmuyor
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Şubat 2023 #17 Taner Bektaş dedi: Reis aynı anakart değil ki o tür olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arka plakayı tam oturtuyor musunuz? Nasıl olmuyor anlamadım.
Taner Bektaş dedi: Reis aynı anakart değil ki o tür olmuyor. Genişletmek için tıkla... Arka plakayı tam oturtuyor musunuz? Nasıl olmuyor anlamadım.
T Taner Bektaş Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #18 zeki1981 dedi: Arka plakayı tam oturtuyor musunuz? Nasıl olmuyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... çözdüm plakadaki yamulan sarı çıkıntıları cımbızla düzeltip iyice oturttum herkese teşekkürler.
zeki1981 dedi: Arka plakayı tam oturtuyor musunuz? Nasıl olmuyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... çözdüm plakadaki yamulan sarı çıkıntıları cımbızla düzeltip iyice oturttum herkese teşekkürler.