İşlemci Fanı ve CPU Cooler

• Konuyu başlatan gamer görkem eren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 739
G

gamer görkem eren

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bir Cpu cooler , anakart ve SSD aldım. Bilgisayarcıya verdim taksın diye anakart sığmadı başka kasa aldım sonra hepsini taktı her şey tamam dedi ve ben de kasanın içine hiç bakmadım. Şimdi bir baktım ki işlemci fanı yok sizce işlemci fanı önemli midir ve cpu cooler aldığımdan dolayı mı işlemci fanını söktü sizce ? Bu durumun bilgisayara kötü yönde bir etkisi olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben bir cpu cooler , anakart ve ssd aldım bilgisayarcıya verdim taksın die anakart sığmadı başka kasa aldım sonra hepsini taktı herşey tamam dedi ve ben de kasanın içine hiç bakmadım şimdi bir baktım ki işlemci fanı yok sizce işlemci fanı önemlimidir ve cpu cooler aldığımdan dolayımı işlemci fanını söktü sizce bu durumun bilgisayara kötü yünde bir etkisi olurmu

Fansız pasif CPU COOLER varsa kötü. Fan olması şart.

Cpu Cooler aldı isen zaten işlemci fanına gerek yok lakin senden habersiz fan ı alması ve seni bilgilendirmemesi etik ve doğru bir davranış değil .

- - - Güncellendi - - -

Fansız pasif CPU COOLER varsa kötü. Fan olması şart.

Arkadaşın demek istediği sanırım yeni soğutucuyu aldıkdan sonra stok fanın olmadığı yada ben öyle anladım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı