İşlemci fanı yağlanır mı?

Hocam benim işlemcim anakarta lehimli fanı çıkarsam sorun olur mu bir de Modatools Makina Yağı Makine Yağı 50 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu makine yağını alacağım uygun mud
Sorun olmaz ama lehimli dediğine göre loptop kullanıyorsun ve termal macunda gerekecek büyük ihtimal , loptop sökmek biraz el becerisi gerektirir ,daha önceden tornavida tutmamıs biri için önermiyorum . İnternetten modelin söküm videosunu izleyin ,bazıları arka kapağı açıp kolayca temizleniyor ,bazı durumlarda ise anakartı bile sökmek gerek ki bunu tavsiye etmiyorum 100 200 lira için büyük masraf çıkar

Sorun olmaz ama lehimli dediğine göre laptop kullanıyorsun ve termal macunda gerekecek büyük ihtimal, laptop sökmek biraz el becerisi gerektirir, daha önceden tornavida tutmamıs biri için önermiyorum. İnternetten modelin söküm videosunu izleyin, bazıları arka kapağı açıp kolayca temizleniyor, bazı durumlarda ise anakartı bile sökmek gerek ki bunu tavsiye etmiyorum 100 200 lira için büyük masraf çıkar.

Yok laptop değil ama enterasan bir şekilde i7 2620 m işlemci var bu da lehimli oluyormuş masaüstü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı