İşlemci fanındaki kablo nereye takılıyor?

cagataygedik

Hectopat
Arkadaşlar hayatımda ilk defa kasa topluyorum her şeyi tamamladım. Güç kaynağı gelmedi daha ama onun haricindeki tüm parçalar geldi. Ben önden parçaları toplayayım kasada diye işe koyuldum. Fakat bu Ryzen 7 2700X işlemcinin kablosunu nereye takacağımı çözemedim. Fotoğrafları bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4047.JPG
    IMG_4047.JPG
    1,3 MB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4049.JPG
    IMG_4049.JPG
    965,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun adı "Speaker" veya "Buzzer". Anakarta takılır ve sistem açılışında bir sorun olduğu zaman ses kodlaması(kısa tek bip, uzun tek bip, kesik bip, çift bip, üç bip gibi farklı tonları var) ile sorunu bildirir. Takmazsanız da sıkıntı olmaz sadece görüntü alamadığınız zaman sorunun neden kaynaklandığını anlamanız zorlaşır.
Dostum adam fan kablolarını diyor.
3 Pinli olanı bağlayın fana diğer ucunu da anakartın USB girişine bağlayın. Fanda sabit olanıda CPU fan kısmına bağlayın. Diğer 4 pinli girişi takmayın.

Dostum adam fan kablolarını diyor.
3 Pinli olanı bağlayın fana diğer ucunu da anakartın USB girişine bağlayın. Fanda sabit olanıda CPU fan kısmına bağlayın. Diğer 4 pinli girişi takmayın.
dediklerinizi hallettim onun dışındaki sorumu cevapladı arkadaş. Kasadan çıkan kısa kabloyu söyledi buzzer deniyormuş yardımcı oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı