İşlemci fanını geri nasıl takarım?

Lyc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba işlemci fanımı çıkardım ama artık takamıyorum, vidayı çeviriyorum boşa dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam. Galiba size yardım lazım.

Ve soğutma da olmuyor zaten takılı olmadığından 105 derecede çalışıyor işlemci

Anladım hocam, en iyisi PC'yi kapatın.

Ve soğutma da olmuyor zaten takılı olmadığından 105 derecede çalışıyor işlemci

Yapabiliyorsanız kasayı yan yatırın termal macunu sürün öyle çalıştırın ama sakın boş çalıştırmayın.

Fan dönüyor da soğutuyor mu diye kontrol ettim de termal macun olmasa direkt sistem kendini kapatırdı büyük ihtimal.

Hocam isterseniz sorunu biraz daha detaylı bir şekilde yazın belki bir yardımım olur geçen kuzenimin bilgisayarına fan takmıştım. Belki denk gelir çözeriz.

Hocam anakartın arkasında fanı tutan şey sürekli düşüyor onu arkadan biri tutup takıyorsunuz bu sefer bir kısmı ön kaldırıyor diğer kısım aşağıda kaldığı için takamıyorsunuz normalde yapışması gerekmiyor mu?

Fanın o vidalarını çekip atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyada bir bakın ilk defa fan takıyorsanız bir şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz.

Yok hocam ilk defa takamıyorum ilk defa B560M ile karşılaştım böyle bir şey ile.

Intel için fan montajı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…