F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Ekim 2023 #1 Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Çekince de direkt geliyor.
Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Çekince de direkt geliyor.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 F 16 Fighting Falcon dedi: Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 1971783 Çekince de direkt geliyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir?
F 16 Fighting Falcon dedi: Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 1971783 Çekince de direkt geliyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Ekim 2023 #3 BeraTXDDD dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asrock H610M HVS R2.0.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 9 Ekim 2023 #4 Ayak oturmamış veya diş hasar almış olabilir.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: ASRock H610M hvs r2.0. Genişletmek için tıkla... İşlemcine uygun stok soğutucular internette satışta bulunuyor öyle kullanırsan işlemciyi yakma ihtimalin var ısınır termal değmediği için.
F 16 Fighting Falcon dedi: ASRock H610M hvs r2.0. Genişletmek için tıkla... İşlemcine uygun stok soğutucular internette satışta bulunuyor öyle kullanırsan işlemciyi yakma ihtimalin var ısınır termal değmediği için.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #6 Anakartın arka tarafından ayakların delikten çıkıp çıkmadığına bak.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.503 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 1971783 Çekince de direkt geliyor. Genişletmek için tıkla... Yalama olmuştur. Teknik bilginiz var ise oraya lehimle veya vida atarak parça kaynatabilirsiniz. Babam bu konularda çok iyi mutlaka bir şey uydurur. Ama böyle bir imkanınız yok ise işlemcinize uygun yeni bir soğutucu bakabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon dedi: Macunu sürdüm, fanları oturttum 3 tanesi sıkıca oturdu hiç sallanmıyor ama biri sağa sola rahatça hareket ediyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 1971783 Çekince de direkt geliyor. Genişletmek için tıkla... Yalama olmuştur. Teknik bilginiz var ise oraya lehimle veya vida atarak parça kaynatabilirsiniz. Babam bu konularda çok iyi mutlaka bir şey uydurur. Ama böyle bir imkanınız yok ise işlemcinize uygun yeni bir soğutucu bakabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Ekim 2023 #8 Paper.C dedi: Anakartın arka tarafından ayakların delikten çıkıp çıkmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor hocam ama diğerleri heykel gibi dururken o kısım sallanıyor ve rahatça çıkıyor.
Paper.C dedi: Anakartın arka tarafından ayakların delikten çıkıp çıkmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor hocam ama diğerleri heykel gibi dururken o kısım sallanıyor ve rahatça çıkıyor.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 9 Ekim 2023 #9 CasillasYokeden dedi: Yalama olmuştur. Genişletmek için tıkla... Birçok kez kullanım olmadan pek yalama olmaz. Oturtma sırasında yapılan en bariz yanlış ise; Ayakları çapraz oturtmamak.
CasillasYokeden dedi: Yalama olmuştur. Genişletmek için tıkla... Birçok kez kullanım olmadan pek yalama olmaz. Oturtma sırasında yapılan en bariz yanlış ise; Ayakları çapraz oturtmamak.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #10 F 16 Fighting Falcon dedi: Çıkıyor hocam ama diğerleri heykel gibi dururken o kısım sallanıyor ve rahatça çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yalama olmuş o hocam değişin internette fan ayak satışı vardı değişim yapabilirseniz alabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon dedi: Çıkıyor hocam ama diğerleri heykel gibi dururken o kısım sallanıyor ve rahatça çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yalama olmuş o hocam değişin internette fan ayak satışı vardı değişim yapabilirseniz alabilirsiniz.