İşlemci fanının ayağı sallanıyor

Olur bir şey olmaz sen arkadaşların dediği gibi tak soğutucuyu. Şu Intel'de bir bırakamadı şu dandik fan bacaklarını yıllardır, bende çok söküp taktım çok zor oluyor nedenini anlamadım bir türlü, yap AMD gibi vidalı olsun bitsin ne uğraştırıyon milleti.

Vallahi sinirden kıracağım en son ki kırıldı herhalde.

Olur bir şey olmaz sen arkadaşların dediği gibi tak soğutucuyu. Şu Intel'de bir bırakamadı şu dandik fan bacaklarını yıllardır, bende çok söküp taktım çok zor oluyor nedenini anlamadım bir türlü, yap AMD gibi vidalı olsun bitsin ne uğraştırıyon milleti.

Hava kabarcığı kalmamak şartı ile sürdüğü macun tekrar yedirilip olur tabi.
İntel fan olayına bende uyuzum, ayaklar otururken germe yapması ayrı bir sinir edici faktör.

Kasanın arka kapağını çıkarıp arkadan vidanın oturup oturmadığını görerek dikkatlice tak. Ben de macun yeniledikten sonra kapatırken sorunlar yaşamıştım galiba bu stok soğutucuların ortak sorunu çok sıkıntılı ben de yandna baktığımda ayağın bir kısmı bükülmüştü tam oturmadığından çıkarmıştım macun çok oturmamıştı diğerleri de takılmadığı için ancka elimle yamulan ayağı düzeltip arkadan da kontrol ederek takmayı ve kilitlemeyi başarmıştım YouTube videolarında nasıl takılacağı döndürüleceği anlatılıyor ona göre takarsınız. Eğer ayak kırılmışsa hiçbir şekilde oturmuyorsa yapacak bir şey yok yeni ayak sipariş edip gelmesini bekleyeceksiniz. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı