W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #1 Fotoğraftaki işlemci fanının ışığını kapatmak istiyorum. BIOS'tan yapabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Haziran 2020 #2 wroNN dedi: Fotoğraftaki işlemci fanının ışığını kapatmak istiyorum. BIOS'tan yapabiliyor muyum? Eki Görüntüle 598896 Genişletmek için tıkla... İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum Son düzenleme: 23 Haziran 2020
wroNN dedi: Fotoğraftaki işlemci fanının ışığını kapatmak istiyorum. BIOS'tan yapabiliyor muyum? Eki Görüntüle 598896 Genişletmek için tıkla... İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 706143 dedi: İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Sağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum. D 706143 dedi: İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor. Dosya Ekleri 12345.PNG 8 KB · Görüntüleme: 167 Son düzenleme: 23 Haziran 2020
706143 dedi: İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Sağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum. D 706143 dedi: İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.) Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Haziran 2020 #4 wroNN dedi: Sağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum. D Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu bilemiyorum hocam bende Msi A320M-A PRO var o yüzden kullanamıyorum hiçbirini
wroNN dedi: Sağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum. D Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu bilemiyorum hocam bende Msi A320M-A PRO var o yüzden kullanamıyorum hiçbirini