İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.)Fotoğraftaki işlemci fanının ışığını kapatmak istiyorum. BIOS'tan yapabiliyor muyum?
Eki Görüntüle 598896
Sağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum.İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.)
Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum![]()
Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor.İşlemci Ryzen’mi? Onların ışığı yanlış bilmiyorsam anakartın yazılımı ile kontrol edilebiliyor (Aura Sync, Mystic Light, RGB Fusion vb.)
Birde neden kapatmak istiyorsunuz bence gayet hoş duruyor sistemde ışıklar, bende ışıklandırmaya çalışıyorum![]()
Sorunu bilemiyorum hocam bende Msi A320M-A PRO var o yüzden kullanamıyorum hiçbiriniSağ tarafımdan vurduğu için rahatsız ediyor. Birde ben pek sevmiyorum ışığı, klavyemde bile nadiren açıyorum.
D
Dediğiniz uygulamayı indirdim ama böyle bir şey çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.