İşlemci fanının RGB'si çalışmıyor

raswayexe121

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben CPU fan fan aldım kurulumu yaptım fakat 2 tane kablosu boşta kaldı, CPU fan girişine taktım. Ana kartım RGB desteklemiyor galiba ama sadece ışık olmasını istiyorum RGB, kontrol etmek istemiyorum. Bu mümkün mü? 2 adet boş kablo kaldı onları nereye takacağım bulamadım. Ana kartım ASUS Prime H310M kr2.0 yardımcı olursanız sevinirim.❤️

Arkadaşlar selamünaleyküm ben CPU fan fan aldım kurulumu yaptım fakat 2 tane kablosu boşta kaldı, CPU fan girişine taktım. Ana kartım RGB desteklemiyor galiba ama sadece ışık olmasını istiyorum RGB, kontrol etmek istemiyorum. Bu mümkün mü? 2 adet boş kablo kaldı onları nereye takacağım bulamadım. Ana kartım ASUS Prime H310M kr2.0 yardımcı olursanız sevinirim.❤️

Nasıl yani 2 tane kablo boşta kaldı? CPU fanda 1 tane kablo oluyor onu da anakarta bağlıyorsun.

Hocam varsa toplam 2 kablo vardır, biri 4 pin pwm kablosudur, anakartta CPU fan soketine takacaksın. Diğeri de aydınlatmadır, fan RGB ise 4pin 12v RGB kontrolcüye, ARGB ise 3pin 5v ARGB kontrolcüye ihtiyacın var. Başka kablo varsa bir resim atarsan iyi olur.

Merhaba konuyu hortlatmak gibi oldu ama bende de aynı sorun var fakat anakartım ARGB destekli ve kablolar doğru takılı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum soğutucumu hiçbir sorun olmadan bugün sabit yanmaya başladı anakartımın programından normalde kontrol edebiliyordum yine görünüyor anakartda fakat hiçbir şekilde RGB'ye yanıt vermiyor fan hızını kontrol edebiliyorum ama herhangi bir sorun yok. Anakartım ASUS Prime Z690-P D4 soğutucum DeepCool AG620 bk ARGB.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-07 saat 22.42.46_f843dac7.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-07 saat 22.42.46_f843dac7.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı