İşlemci fanının sadece 3 ayağı takılı sorun olur mu?

BekoVader

Hectopat
İşlemci fanımı temizlemek için sökmüştüm ilk defa 20 dakika uğraşım sonucu fan ayaklarının sadece 3'ünü takmayı başardım 4. ise takılamadı ayaklarının bir tanesinin dönme ve iç yeri çıktı geri içine takılabiliyor fakat monte edemedim ayağı ve kasayı geri toplayıp oynamaya devam ediyorum sıkıntı olur mu? İleride veya şimdiki zamanlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sıkıntı olur. Takmaya çalışın internetten videolarını izleyebilirsiniz.

İşlemci fanımı temizlemek için sökmüştüm ilk defa 20 dakika uğraşım sonucu fan ayaklarının sadece 3'ünü takmayı başardım 4. ise takılamadı ayaklarının bir tanesinin dönme ve iç yeri çıktı geri içine takılabiliyor fakat monte edemedim ayağı ve kasayı geri toplayıp oynamaya devam ediyorum sıkıntı olur mu? İleri de veya şimdiki zamanlarda.

Tam oturmazsa ısıdan dolayı sorun olabilir ama zorlamamanı da tavsiye ederim anakart üzerindeki lehimleri çatlatma ihtimalin olabilir. Yaptırabilirsen bence yaptır servise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı